Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Ütopya Halk Oylaması Neden Yapılmadı - Ütopya Eleme Gecesi Neden Yok

Ütopya Eleme Gecesi Neden Yok - Ütopya Halk Oylaması Neden Yapılmadı 14 mart 2015,ütopya 14 mart 2015 eleme neden yok ,ütopya bitiyor mu ,ütopya halk oylama sonuçları neden yapılmadı,14 mart 2015 ütopya neden yayınlanmadı

Ütopya da bu hafta kim elendi, öğren (ÜTOPYA ELEME)

TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya da eleme heyecanı yaşanacak. Ütopya'da kimin eleneceği merak konusu.14 Mart 2015 cumartesi günü yapılması gerek Halk Oylaması yapılmadı ve tv8 yayın akışından çıkarıldı. Ütopya Bitti mi , Ütopya Bitiyor mu ,Ütopya da neden oylama yapılmadı merak konusu ..
Ütopya da eleme heycanı yaşanacak. Ütopya'da kimin eleneceği merak konusu. Acun Ilıcalı yarışma hakkında çıkan haberlere bakın ne yanıt verdi..Ütopya'da kim elendi sorusunun yanıtını yeni eleme sistemi verecek. Semih ve grubu dağılma eşiğine gelirken Meral ve Göktan için yapılan oylama sonuçları açıklandı.Ütopya'da günlerdir merakla beklenen oylama sonuçları açıklandı.


Ütopya 'dan kim elendi sorusunun yanıtı halk oyyalamasına kaldı. Aralarına yeni katılacak ismi belirlemek için kara tahtanın başına gelen Ütopya sakinleri, Meral ve Göktan için oy kullandı. Ütopya'da yapılan oylama sonucunda her iki adayın da 5 oy alması sonucunda yeni yarışmacının belirlenmesi halk oylamasına kaldı.Halk oylaması artık SMS sistemiyle yapılıyor. En çok destek SMS'i alan isim Ütopya'da kalacak diğeri ise elenecek. 
ELENEN İSİM BELLİ OLDU İŞTE AYRINTILAR TIKLAYIN
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]