Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Ütopya Halk Oylaması Sonuçları 14 Mart 2015

Ütopya Halk Oylaması Sonuçları 14 Mart 2015 - Ütopya Kim Elendi 14.03.2015,ütopya bu hafta kim elendi 14 mart 2015 ,ütopya internet oylama sonuçları kim elendi 14.03.2015,ütopya kim elendi 14 mart,ütopya sms oylama sonuçları,14 mart 2015 ütopya haftanın finali izle


Ütopya yeni bölümüyle bu akşam 19.30'da TV8 ekranlarında.

Ütopya'da eleme zamanı! Arkadaşlarının yazdıkları isimler doğrultusunda hangi isim yarışmaya veda edecek? 

Ütopya'ya sonradan dahil olan Meral ve yeni dahil olan Göktan henüz gruplarını açıklamadılar ancak Cafe grubuna yakın oldukları biliyordu .

Tuncay ve grubu ile daha çok vakit geçiren Ütopya'ya yeni gelen yarışmacılardan hangisi elenecek bu akşam belli olacak. Bu akşmam Halk Oylama ve Sms Sonuçlarına göre kimin eleneceği bu akşam belli olacak. Ütopya'da ayrıca eleme sisteminin değiştiğini şurada yazmıştık.

Göktan Ütopya'ya köpeği Orka ile katılmış ve yarışmaya farklı bir renk katmıştı bu akşam ki elemede Meral mi yoksa Göktan mı elenecek.


Hangi Grup Kime Oy Verdi ?

Harun, Serkan, Tuncay, Türkan ve Buket tercihlerini Meral'den yana kullanırken, Semih, Murat, Kurretülayn, Altar ve Aybüke Göktan'a oy verdi.



 Elenen İsim Göktan OLDU


Ütopya'da kalan yarışmacı Meral oldu.TV8 ekranlarında yayınlanan ÜTOPYA'nın Cumartesi (14 Mart 2015) yapılması gereken eleme gecesi Halk Oylama Sonuçları nedense açıklanmamıştı. Ancak utopya.com.tr den sabah 10.26 'da yapılan açıklama ile elenen ismin Göktan olduğu belirtildi . Neden Ütopya Halk Oylama Sonuçları Canlı yayınlanmadı ve resmi internet sitesinden bu şekilde bir açıklama yapıldığı bilinmezken bakalım bu konu hakkında sosyal medyada neler konuşulacak.
Ütopya'nın yeni yarışmacısı belli oldu!
Ütopya sakinlerinin kendi aralarında yaptığı oylamada çıkan eşitliğin ardından, halk oylamasına çıkan iki isimden Meral en çok oyu alarak Ütopya'nın yeni ismi oldu.
Diğer yarışmacı adayı Göktan ise Ütopya'ya ve hayallerine veda etti.
kaynak Dizirehberi.org Özel Haberidir
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]