Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Bana Baba Dedi Canan Karakteri Kimdir - Gerçek Adı

Bana Baba Dedi Canan Karakteri Kimdir - Gerçek Adı,Bana Baba Dedi dizisi Canan kim gerçek adı ,Bana Baba Dedi Canan karakterini kim oynuyor gerçek ismi , Burçin Abdullah Kimdir nereli kaç yaşında , Burçin Abdullah biyografisi hangi dizilerde oynadı twitter instagram adresi 



Bana Baba Dedi dizisi oyuncusu Burçin Abdullah dizide hangi rolde oynuyor? Bana Baba Dedi dizisinde Canan rolünü kim canlandırıyor?Burçin Abdullah Bana Baba Dedi dizisinde oynadığı Canan karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Bana Baba Dedi dizisinin eczacı kızı Canan Kimdir . Çocuk yaşlarda Üvey Baba dizisinde canlandırdığı Lamia karakteri ile hafızamıza kazınan Burçin Abdullah artık yetişkin rollerinde oynuyor. İşte Burçin Abdullah hayatı biyografisi..
Burçin Abdullah Kimdir Biyografisi ?
1987 doğumlu Burçin Abdullah sinema ve dizi oyuncusudur. 1998 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Üvey Baba isimli dizide küçük kız rolüyle ünlendi. Burçin Abdullah oyunculuk kariyeri boyunca, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kara İnci, Kollama gibi yapımlarda rol aldı. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde ise Selim ve Erdoğan karakterlerini yurtdışına kaçıran Ayçe rolünde oynadı. 2013 yapımı olan ve üç ayrı kıtada, dört farklı ülkede çekilen “Selam” adlı filmde Afganistan’a giden bir öğretmeni canlandırmıştır.

Burçin Abdullah, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü mezunudur.

Burçin Abdullah Vikipedi Biyografisi ;

Burçin Abdullah (d. 22 Temmuz 1987, Bursa), sinema ve dizi oyuncusu.


1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Üvey Baba isimli dizide küçük kız rolüyle ünlendi. Burçin Abdullah oyunculuk kariyeri boyunca, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Kara İnci, Kollama gibi yapımlarda rol aldı. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde ise Selim ve Erdoğan karakterlerini yurtdışına kaçıran Ayçe rolünde oynadı. 2013 yapımı olan ve üç ayrı kıtada, dört farklı ülkede çekilen “Selam” adlı filmde Afganistan’a giden bir öğretmeni canlandırmıştır.


Burçin Abdullah, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü mezunudur.


Filmografi (Hangi Dizilerde Oynadı Oynadığı Filmler)

YapımCinsiRolüYıl
Şimdi Onlar DüşünsünTV DizisiCeyda2014
Hatasız Kul OlmazTV DizisiCanan2014
Herşey Yolunda MerkezTV DizisiDilek2013
SelamSinema filmiZehra2012
Kötü YolTV DizisiFiliz2012
Dila HanımTV DizisiFatma2012
Bir Zamanlar OsmanlıTV Dizisi2012
Fatmagül’ün Suçu Ne?TV DizisiAyçe2011
KollamaTV Dizisiİnci2008
Kara İnciTV DizisiDarmananka2007
Beşinci BoyutTV DizisiFiliz2005
Büyük BuluşmaTV DizisiPınar2004-2006
Üvey BabaTV DizisiLamia2000
Acı GünlerTV DizisiAyşe1997

“Bana Baba Dedi”de,  3 Adam; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yanı sıra Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan rol alıyor.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]