Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Hayat Mucizelere Gebe Engin Karakteri Kimdir Gerçek Adı

Hayat Mucizelere Gebe Engin Karakteri Kimdir Gerçek Adı,Hayat Mucizelere Gebe dizisi Engin Karakteri gerçek adı ,Hayat Mucizelere Gebe Engin Kim hangi dizilerde oynadı,Hayat Mucizelere Gebe Yiğit Dikmen kimdir,yiğit Dikmen  biyografisi nereli kaç yaşında

Otuzlu yaşlarda karizmatik, havalı bir genç adam olan Engin ilk gençliğini, biraz da babasına inat, tam bir playboy gibi yaşamıştır. Eğlence dünyasında boy göstermiş, mankenlerle gezip dolaşmış, gününü gün etmiştir. 




Ancak yakalandığı kanser hastalığı ve tedavisi boyunca karakteri neredeyse tümüyle değişmiş; ölüme bu kadar yaklaşmak eski sorumsuz uçarı hayatına bir son vermesine sebep olmuş ve babasıyla arasındaki sürtüşmeyi bitirmeye karar vermiştir. 

İnci’nin çalıştığı oteli devralmıştır. Şimdilerde kafasını kurcalayan tek şey bir an önce karısı Didem’den boşanmaktır. İşte tam bu esnada hayatına İnci ve bebek girer. Aşk ve babalıkla ilk kez karşılaşan bu genç adam hayatı öğrenmeye yeni yeni başlayacaktır.


Yiğit Dikmen Kimdir Biyografisi;

Yiğit Dikmen 1987 yılında İstanbul ilimizde dünyaya geldi.
Özellikle sahip olduğu düzgün fiziği ile yarışmada oldukça başarılı olduğunu görebiliriz. Survivor gönüllüler adasında olacak isim Yiğit Dikmen için hiçte zor olmayacak gibi gözüküyor. Yaşamı boyunca bir çok zorlukla karşı karşıya kalmasına rağmen genç kızlarında dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Uzun yıllar futbol oynamış olan bir çoğunu futbol oynayarak geçirmiş olup aynı zamanda Crossfit ile ilgilenmektedir. Dikmen Crossfit alanında antrenörlük yapmak için girişimlerde Yılında Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer zamanda kardeşi olan Yağız Dikmen ise çeşitli dizi projelerinde yer almıştır. Futbol ile arası iyiydi bir süre sonrada top koşturmaya başladı amatör kümede oynamaya devam etmektedir. Türkiye Crossfit sporunu tanıtan ilk tanıdan kişilerden birisi olmaktadır. Aynı zamanda abisi olan Yağızkan Dikmen in kardeşi olmaktadır Cinayet dizisinden tanımış olacaksınız. 

Kendini bu yönde geliştiren sporu bir hayat felsefesi olarak kendine aşılayan isim yakın zamanda Crossfit antrenörlüğü yapmaya başlayacaktır. 

Yiğit Dikmen Kimdir Survivor yarışmasının bir diğer isimde Yiğit Dikmen oldu yüz binlerce kişinin arasından seçilmesi oldukça şanslı birisi olduğunu gösteriyor.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]