Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Nail Kırmızgül Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Transfer Oldu Hangi Karakteri Canlandıracak ?

Nail Kırmızgül Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Transfer Oldu Hangi Karakteri Canlandıracak ,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nail Kırmızgül rolü ,Nail Kırmızgül kimdir ,Nail Kırmızgül biyografisi hangi dizilerde oynadı 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transfer

Atv'nin olaylı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba bir transfer gerçekleşti. Son günlerde Deniz Seki'yi konuk oyuncu olarak diziye dahil etmesiyle dikkat çeken Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a son olarak Nail Kırmızıgül dahil oldu.


Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kadrosuna ekranların aranılan yüzlerini dahil etmeye devam ediyor. Hergeçen hafta izleyici kitlesini daha da genişleten, aksiyon sahneleriyle ekrana kilitleyerek sosyal medyaya damga vuran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a son olarak en son Yılanların Öcü dizisinde izleyici karşısına çıkan deneyimli oyuncu Nail Kırmızıgül dahil oldu. Nail Kırmızıgül, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı, çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin hayatını ele alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 15. bölümde dahil oldu.
Nail Kırmızıgül Kimdir Biyografisi : Doğum tarihi 3 Eylül 1965’tir. Gaziantep ilinde dünyaya gelen oyuncu çok uzun zamandan beri İstanbul ilinde yaşam sürüyor. İki Yaka Bir İsmail dizisinde rol aldıktan sonra kariyerinin zirvesine ulaşan oyuncu bu proje dışında daha birçok projede rol almıştır. Usta oyuncuya yeni rol alacağı arka sokaklar dizisinde başarılar dileriz. Ünlü oyuncu 1.75 boylarındadır.

Nail Kırmızıgül Rol Aldığı Diziler Filmler
Ateş ve Barut
Arka Sokaklar
Sev Kardeşim
Dolunay
Sil Baştan
Baldız Geliyorum Demez
İki Arada
Yılan Hikayesi
Firar
İki Yaka Bir İsmail
Melekler ve Kumarbazlar
Gece 11:45
İnşaat
Romantik
Zümrüt / Gözlerim Aklına Gelirse
Propaganda
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]