Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Diriliş Ertuğrul Ömer Karakteri Kimdir Gerçek Adı ?

Diriliş Ertuğrul Ömer Karakteri Kimdir Gerçek Adı ?,diriliş ertuğrul ömer kimdir gerçek adı ,diriliş ertuğrul dizisi yeni giren oyuncu ömer kim nereli kaç yaşında ,diriliş ertuğrul ömer karakterinin gerçek ismi kim oynuyor hangi dizilerde oynadı resimleri

Diriliş Ertuğrul 21.Bölüm - İzle (TRT1) - Çarşamba Yeni bölümde İbni Arabiyi öldürmeye çalışan casus Ömer müslüman olur ve Titus'un elinden Ertuğrul'u kurtarır. İbn-i Arabiyi öldürmeye ve sandığı ele geçirmek için İbni Arabiye tuzak kuran Ömer Karakteri müslüman olur ve Ertuğrul'un eri olur .Ömer karakterini Canlandıran Avustralyalı Aktörün ismi : Reshad strik


Peki Reshad Strik Kimdir Nereli Biyografisi Nereli hangi dizi filmlerde oynadı


  1. Reshad Strik Kimdir ?
    Oyuncu
  2. Doğum: 22 Haziran 1981 (33 yaşında), Canberra, Avustralya
  3. Eşi: Sabina Pitić
  4. Filmler: Tepenin Gözleri 2, Newcastle

Reshad Strik (Canberra , Avustralya 22 Haziran 1981 doğumlu) Bosna asıllı bir Avustralyalı aktör .
Yeni Güney Galler Central Coast Yükseltilmiş, Strik bir gençlik olarak bir sörfçü ve boksör oldu. O ulusal bir ticari indi ve Drama Sanatları Akademisi’ne katılarak Avustralya film ve tiyatro sevgisini sürdürmeye karar sonrasında yaptığı spor emelleri dolambaçlı yoldan aldı. Üç ay mezun olduktan sonra, Reshad Avustralyalı televizyon programında Mavi Heelers rol oynadığı bir konuk rezervasyonu. Hit serisi yönetmenleri Döküm Headland onu gördü ve ona popüler dizi bir topluluk başrol teklif etti. 70 bölüm Çekimden sonra gösteri sona erdi ve Reshad Los Angeles çalışma fırsatı yakaladı. Reshad Bakma, alkışlanan Hong Kong yönetmen Meyve Chan (köfte) psikolojik gerilim yaptığı öncü adım attı. O da 20th Century Fox için Wes Craven adlı Hills Have Eyes 2 Amerikalı bir asker oynadı. Strik 2008 Tribeca Film Festivali’nde galası yapılan Avustralya filmi Newcastle, bir isyankar sörfçü olarak ortaya çıktı. O Beau Bridges ve Erine Hudson vardı Hıristiyan Swegal Reşad ile birlikte oynadığı yönettiği Jonathan Schwartz-üretilen bağımsız film Spooner karşısında Nora Zehetner ve Matthew Lillard ve aynı zamanda Vimeo hissi SCI-FI “durağanlık”, yer. O da erkek sevgi ilgi “A Public Affair”, aktörler ve şarkıcılar çeşitli Cameos özellikleri pop şarkıcısı Jessica Simpson tarafından bir müzik video olarak ortaya çıktı. Reshad Avrupa’da iki özellikler tamamladı, ünlü Türk indie yönetmen Faysal Soysal ile “Crossroads”. Reshad memleketi Boşnak dilinde konuşuyor. O 2013 yılında piyasaya gerektiği Bosna filmi “kestena koy” yer alır. Reshad şu anda Sydney, Avustralya’da bulunan ve bir skeç komedi yapım şirketi çalışır Macho Macho Productions

Beykoz Riva'da çekimleri devam eden Diriliş Ertuğrul TRT1'in dönemsel dizisinde bu haftada aksiyon dorukta, Diriliş Ertuğrul şuanda TRT1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul 21.Bölüm izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz.TRT1 Diriliş Ertuğrul 21.Bölüm şuanda yayında.





Halime ve Ertuğrul’un evliliği için yol açılır. Gökçe’nin olgun tavrıyla, Süleyman Şah Ertuğrul’a vasiyet ettiği Gökçe ile evlenmesi isteğinden vazgeçer.

Artık iki aşık için vuslat bitmek üzeredir. Ne var ki, Haçlı ordusu için hazırlık yapan Tapınakçılar, Yiğit’i kaçırırlar. Kaçırma olayının arkasında Kurdoğlu’nun hainliği vardır. Ertuğrul, İsodora’dan, Yiğit’in Kardinal Tomas ile Konstantiniyye’ye gönderileceğini öğrenir. Alplarıyla yola düşerler. Oysa bu doğru değildir. Doğru olmadığı gibi, Ertuğrul ve Alplarını yakalamak için Üstad Petruccio Manzini’nin bir tuzağıdır.

Ertuğrul ve Alpları tuzağa düşerler. Vuruşarak kaçmayı başarırlar. Ne var ki, atları yoktur. Uzağa gitmeleri mümkün değildir. Ormanda, Üstad’ın Tapınak Şövalyeleri peşlerinde olduğu halde vuruşarak kaçma yoluna gider. Ne var ki, yaralı olan Bamsı daha fazla dayanamaz ve Doğan ile birlikte yakalanır.

Ertuğrul da onlar için teslim olmak zorunda kalacaktır. Üstad, Ertuğrul ve Alplarını öldürmek yerine işkence edip onlardan İbn Arabi’nin sandığının yerini öğrenmeye karar verir. Ertuğrul ve Alpları için yolun sonu karanlıktır.Aynı karanlık obada da vardır. Kurdoğlu, satın aldığı beyler ve Alplarla obada kimsenin beklemediği bir anda darbe yapmıştır.
Süleyman Şah’ı ailesi ile Deli Demir ve kızını hapseder. İleride başına bela olmaması için onlar hakkında idam kararı almak ister. Ne var ki toyda buna izin vermez beyler. Kurdoğlu sürgün kararı aldırır. Kurdoğlu’nun planı, yolda kendine yakın olan Alplara ve Turgut’a onları katlettirmektir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]