Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Medcezir Dizisi Cengiz Karakteri Kimdir ?

Medcezir Dizisi Cengiz Karakteri Kimdir ? medcezir cengiz karakterini kim oynuyor,medcezir dizisindeki cengiz rolünü kim oynuyor gerçek adı ne (gerçek ismi),medcezir cengiz kimdir

Medcezir Dizisinin 51. Bölümünün bitimiyle Medcezir Dizisinde Cengiz Karakterini oynayan dizi oyuncusu merak edilmeye başlandı arkadaşlar.Sebebi şudur ki Nadir'in polis tarafından gözaltına alınmasının sebebi olarak şuanda sadece Cengiz görülüyor.



Aslında şöylede denebilir Nadir'in Leyla ile evlendikten sonra yaptığı eziyetler tabikide bitmiyor ve son olayla patlak veriyor.Kenan'ın Turunç Nadir'in evini ziyaret etmeye gittiğinde Leyla'nın süslendiği gören Nadir çılgına dönüyor ve Leyla'yı döverek Cengiz tarafından odasına kapatmasını istiyor . Cengiz Leyla'yı odaya kapatırken yüzündeki o pişmanlığı ve üzüntüyü Medcezir seyircisi tarafından görüldü gibi. Bana kalırsa Cengiz ile Leyla arasında bir ilişki olabilir .



Ayrıca Medcezir 53. Bölümde Medcezir Cengiz Karakterini uzun namlulu silahla Yaman'ı vurarak gündeme oturdu arkadaşlar . Selim'in kollarında yaralı bir şekilde çaresiz çaresiz polislerin ve Ambulansın gelmesini beklerler arkadaşlar Acaba Yaman Ölecek mi ? Şurada birşeyler karaladık arkadaşlar 


Sitemizi ziyaret eden bir arkadaşımızın araştırmaları sonucunda gerçek isminin Korhan Okay oldugunu ve  Viya - Oyuncaklar Ülkesi klibinde de oynadığını bizimle paylaştı kendisine dizirehberi.org olarak çok teşekkür ediyoruz .


kaynak : dizirehberi.org özel haberi
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]