Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları - Sustalı Ceylan Dizi Karakterleri Kimler Oynuyor

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları ,Sustalı Ceylan Dizi Karakterleri Kimler Oynuyor,Sustalı Ceylan Dizisinde kimler oynuyor ,Sustalı Ceylan Dizisi reytingleri

Fox TV'nin yeni dizisi 'Sustalı Ceylan'da kimler oynuyor? Sustalı Ceylan dizisinde hangi ünlüler oynayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Fragmanı yayınlandı mı? Dizideki karakterlerin gerçek isimleri, hangi dizilerde oynadılar hepsi bu sayfada dizirehberi.org aracılığıyla sizlerle olacak .

Fox ekranlarında başlaması planlanan dizi Sustalı Ceylan dizisinin kanal görüşmeleri ve cast çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yapımcılığını Bi Yapım (Burak Sağyaşar)’ın yaptığı Sustalı Ceylan dizisinin hazırlıklarına başlandı.

Sosyal medyadan aldığımız haberlere göre Sustalı Ceylan dizisinin senaryosunu ve hikayesini Sevgi Yılmaz‘ın yaptığı Sustalı Ceylan isimli dizi için düşünülen kadın başrol oyuncusu Aslı Tandoğan. Sustalı Ceylan dizisinin erkek baş rol için görüşülen isim ise  Caner Cindoruk olarak açıklandı.

Sustalı Ceylan Dizisi hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmasa da Fox Tv ile görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında.

Sustalı Ceylan Dizisi Oyuncuları:
Aslı Tandoğan: 2 Nisan 1979 Ankara doğumludur. Birçok dizi filmde boy göstermiş ünlü ve başarılı bir oyuncudur. Daha Önce, Zehirli Sarmaşık, A.Ş.K., Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol almıştır.



Caner Cindoruk: 2 Nisan 1980 Adana doğumludur. Son projesi olan ve Star tv ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın dizisinde Civan karakteri ile hatırlayabilirsiniz.


Sustalı Ceylan Fragmanı: 

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Tanıtım fragmanı sosyal medyaya verildiğinde ilk olarak sitemizden izleyebilirsiniz.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]