Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kara Kutu Zeynep Karakteri Kimdir - Sümeyra Koç Biyografisi - Sümeyra Koç Kimdir

Kara Kutu Zeynep Karakteri Kimdir - Sümeyra Koç Biyografisi - Sümeyra Koç Kimdir,Kara Kutu dizisi Zeynep Karakterini kim oynuyor gerçek adı,Kara Kutu Zeynep rolünde kim oynuyor gerçek ismi,Sümeyra Koç nereli kaç yaşında resimleri rol aldığı diziler hangi dizilerde oynadı sizler için derledik.


Kanal D ekranlarında oynayan Kara Kutu Dizisi oyuncularından ve dizi karakterinden Zeynep rolünde oynayan Sümeyra Koç kimdir ?

Kara Kutu Dizisi Zeynep Karakteri 

Zeynep otuzlu yaşlarda genç, güzel bir kadındır. Barın müşterilerinden biridir. Altı aydır Mehmet’in çalıştığı bara gelip gitmektedir. Çevresine Master öğrencisi olduğunu, tez hazırladığını söyler. Bir gece Mehmet’in karıştığı bir kavgadan sonra Mehmet’i hastaneye kaldırır. O gece yakınlaşırlar. Bir süre sonra Zeynep’in tekin bir kadın olmadığını anlarız.

Sümeyra Koç Hayatı

Sümeyra Koç 27 Şubat 1987 yılın`da İstanbulda doğmuştur.Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesin`den mezun olan genç oyuncu Bahar Kerimoğlu ve Özay Fecht`den özel oyunculuk dersleri almıştır.Sadri Alışık Kültür Merkezin`de Kayhan Yıldızoğlu ile tanışıp onun gözde öğrencileri arasında yerini almıştır

Rol Aldığı Diziler 
  • Fox Tv Sana Bir Sır Vereceğim
  • Star Tv Kurt Seyt ve Şura
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]