Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

10 Mart 2015 Güzel Köylü 38. Bölüm Fragmanı İzle 10.03.2015

10 Mart 2015 Güzel Köylü 38. Bölüm Fragmanı İzle 10.03.2015,Güzel Köylü 38. Bölüm Fragmanı 10 Mart 2015 izle neler olacak,Güzel Köylü 38. Bölüm yeni bölüm fragmanı izle

Star Tv'de 10 Mart Salı akşamı için ekrana gelecek olan Güzel Köylü dizisi 38. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen yeni bölümleriyle yine kaldığı yerden devam edecek. Cemal ile Gül'ün arasında aşk ne oldu? Gizliece evlendiler mi?


Güzel Köylü 38. Yeni Bölümüyle Çarşamba 20.30'da Star'da!
Cemal'in annesinin hastalığı Cemal ve  Gül'ün planlarını alt üst eder. Cemal evin inşaatını yarım bırakmak zorunda kalır.  Bunu öğrenen Cemal'in arkadaşları Cemal'in evi bitirmesi için el birliğiyle Cemal'e yardım etme kararı alırlar.
Köyde Cemal ve Gül'ün evlendiğini bilenlerin sayısı  gittikçe artmakta, çember iyice daralmaya başlamıştır. Gül'ün ablası Nihal de Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrenir. Üstelik Niyazi'nin de bu evliliği bildiğini öğrenince Niyazi'yle arasındaki ilişkiyi tekrar gözden geçirmeye karar verir. 

Kaan ise Gül ve Cemal'in  gizlice evlendiklerine dair şüpheleri gün geçtikçe artmaktadır. Ablasının gördüklerini anlatması  Kaan'ın şüphesini daha da arttırır. Ve bunu kanıtlamaya çalışmak için tüm  fırsatları değerlendirir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]