Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

10 Mart 2015 Survivor All Star Sms Sonuçları Kim Elendi 10.03.2015

10 Mart 2015 Survivor All Star Sms Sonuçları Kim Elendi,Survivor All Star Sms Oylama sonuçları kim kazandı fulya mı ,survivor 10 mart 2015 sms sonuçları ,10.03.2015 survivor all star sms sonuçları elenen isim fulya mı kim birinci oldu


Survivor All Star'da kim elendi?


Tv8'in en heyecanlı yarışması Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor All Star yarışması bugün akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Survivor All Star'da bugün akşam eleme yaşanmayacak. Survivor All Star'da dün gece Fulya SMS oylamasına kaldı. Survivor yarışmasında SMS sonuçları ve elenen isim 10 Mart Salı gecesi belli olacak.


TV8 SURVİVOR ALL STAR 10 MART SALI BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Survivor All star’da dün akşam yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti. Oyunda kazanacakları her ödüle çok ihtiyaçları olan yarışmacılar, takım olarak en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. Sembol oyununda ise Kıbrıs’a direkt gidebilme yolunda sembolü kazanmak onlar için çok önemli olacak.

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta, sembol oyununda kızlar takımında finale kalan Begüm ve Berna sembolü almak için yarıştı, kazanan Begüm oldu. Erkeklerde ise finale kalmayı başaran isimler Turabi ve Anıl kıyasıya yarıştı, oyunun sonunda sembolü Anıl kazandı.

Survivor All Star’da bu akşam, ünlüler adasından bir isim adaya veda edecek. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya’nın elendiği yarışmada bu hafta ünlüler takımından bir yarışmacı eksilecek.
Konsey sonrası Ünlüler takımından çıkan isim Fulya Keskin oldu. Bu akşam seyirci sms oylarında en çok oy alan kişi ikinci kişiyi seçecek. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek. Bu akşam konseyde neler yaşanacak? Survivor All Star’daki macerası biten ünlü isim kim olacak? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]