Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Acil Aşk Aranıyor Berzan Karakteri Kimdir - Acil Aşk Aranıyor Berzan Gerçek Adı

Acil Aşk Aranıyor Berzan Karakteri Kimdir - Acil Aşk Aranıyor Berzan Gerçek Adı,Acil Aşk Aranıyor Berzan karakteri gerçek ismi Tamer Tıraşoğlu Kimdir, Tamer Tıraşoğlu biyografisi hangi dizilerde oynadı kaç yaşında nereli 

Show TV ekranlarında yayınlanan Acil Aşk Aranıyor Dizisi karakterlerinden Berzan Kimdir Berzan karakterini canlandıran Tamer Tıraşoğlu Kimdir Biyografisini dizirehberi.org olarak sizler için derledik .


Biyografisi

4 Şubat 1983 yılında Almanya Berlin de doğmuştur. Aslen Ordu lu olan yakışıklı oyuncu Tamer Tıraşoğlu, 2005-2010 yılları arasında Schauspielstudio and Film Atelier Langhanke’de oyunculuk eğitimi almıştır.
Türkiye de ilk kez Star Tv de yayınlanan Ağır Roman Yeni Dünya adlı dizide Salih karakterini canlandırarak rol almıştır.
Tamer Tıraşoğlu 04.02.1983 doğumlu 29 yaşındaki oyuncu 2010 yılında Schauspielstudio und Film Atelier Langhanke’den mezun olmuş. Türkiyede rol aldığı ilk dizi Ağır Roman Yeni dünya olacak. Oyuncu yurt dışında birçok dizi film ve tiyatro oyunun da yer almış.Tamer Tıraşoğlu Eğitim Schauspielstudio and Film Atelier Langhanke Oyunculuk Eğitimi almış Berlin (2005 – 2010) 
Şuanda ise Tamer Tıraşoğlu Show Tv ekranlarında yayınlanan Acil Aşk Aranyor adlı dizide Berzan karakterini canlandırmaktadır.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]