Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Atv Mutlu Ol Yeter Dizisi - Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları - Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu

Atv Mutlu Ol Yeter Dizisi - Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları - Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu,Mutlu Ol Yeter Dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak hangi gün ,Mutlu Ol Yeter kim kimi oynuyor dizi karakterleri,Mutlu Ol Yeter Dizisi reytingleri nasıl kaçıncı oldu 

ATV'nin merakla beklenen dizisi Mutlu Ol Yeter'in oyuncu kadrosu ve hikayesi ortaya çıktı! Mutlu Ol Yeter bu akşam (12 Nisan 2015) 1. bölümü ile ekranlara gelecek..


Leyla ile Mecnun dizisinin başrol oyuncusu Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban’ın başrollerini paylaştığı Mutlu Ol Yeter dizisinin çekimleri başladı. İki kuzenin komik hikayesinin ekrana yansıtılacağı dizi çok yakında ATV’de yayınlanmaya başlayacak.


Başrollerini Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan ve Fırat Albayram'ın paylaştığı yapımın diğer oyuncuları ve canlandıracağı roller de belli oldu. Buna göre dizinin tam oyuncu kadrosu şöyle:

Ali Atay (Can)
Aslı Enver (Zeynep)
Ertan Saban (Babür)
Öner Erkan (Güneş)
Fırat Albayram (Devrem)
Ayten Uncuoğlu (Azize Afife)
Sait Genay (Ziver)
Tülay Bursa (Şerife)
Bülent Seyran (Kamer)
Efe Tuncer (Vefa)
Nil Günal (Nurten)
Seda Türkmen (Ayşe)

Dizinin hikayesi konusu ;

"Hikayemiz İstanbul'un "bir" mahallesinde geçmektedir. Hepimizin bildiği ve sevdiği o mahalle sıcaklığında, birbirini seven komşuların olduğu, küçük esnafı, eşrafı ve orada doğup büyümüş fertleriyle dolu bir yerdir İstasyon Mahallesi.

Bizim mahallemizin tüm bildiklerimizden farkı, onu şimdiye kadar kimsenin görmemiş olmasıdır. İstanbul'un ne bildiğimiz bir ilçesinde, ne de bildiğimiz bir bölgesindedir. Anlatacağımız hikaye, tamamen bizim inşa edeceğimiz; kendi huyu, yerel suyu ve türlü türlü kendine özgü karakteri ile yepyeni bir mahallede anlatılacak bir masaldır."
NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Kerem Çakıroğlu, proje danışmanı Yiğit Özgür ve senaryo yazarları ise Ali Demirel ile Barış Erdoğan. Mutlu Ol Yeter dizisi iki kuzenin komik hikayesini anlatacak.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]