Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Bedel 8.Bölüm Fragmanı İzle 19 Mart 2015

Bedel 8.Bölüm Fragmanı İzle 19 Mart 2015 Perşembe, Bedel 8.Bölüm Fragmanı 2015,Bedel 8.Bölüm Fragmanı atv, Bedel 8.Bölüm Fragmanı izle, Bedel 8.Bölüm izle, Bedel 8.Bölüm özeti, bedel fragmanı, Bedel yeni bölüm fragmanı



BEDEL 8. Bölüm Özeti19 Mart 2015, Perşembe 20:00Begüm'ün Vedat'la tehdit sonucu evlendiğini öğrenen Ali, Vedat'la karşı karşıya gelir. Vedat'ın artık Ali'yi hayatlarından uzaklaştırmak için yeni bir yol bulması gerekiyordur. 
Vedat'ın tehlikeli bir adım atacağının farkında olan Ali, tetiktedir. Ali, Begüm'ün aşkını yeniden kazanmak için elinden geleni yapar. İki sevgili, geçmişin ve bugünün ağır yüklerinden kurtulup aşklarına yeni bir şans verme noktasına gelirler. 
Evlilik konusunda Vedat'ı köşeye sıkıştıran Nazan, diğer yanda Yaşar'ı hayatından çıkarmaya çalışır. Bunun için bulduğu yol, başına daha büyük belalar açılmasına neden olacaktır. 
 Bedel
Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü… 
Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]