Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Dizi Reytingleri 14 Mart 2015 - Hangi Dizi Reyting Birincisi ?

Dizi Reytingleri 14 Mart 2015 - Hangi Dizi Reyting Birincisi ?,14 mart 2015 dizi reyting sonuçları ,en çok izlenen diziler 14.03.2015,cumartesi dizi reyting sonuçları hangi dizi birinci oldu 

Dizi Reytingleri ne gelecek olursak 14 Mart 2015 Cumartesi gününün en çok izlenen dizisi TOTAL de yine Kiraz Mevsimi olurken,  Cumartesi dizileri arasında en çok izlenen dizi olurken AB reytinglerinde ise Güllerin Savaşı Reytinglerinin hemen ardından en çok izlenen 2. dizi olmayı başardı.


Kiraz Mevsimi Reytingleri ; Dizi yine TOTAL de en çok izlenen dizi olurken , AB reytinglerinde ise Güllerin Savaşı dizisinin ardından en çok izlenen 2. dizi olmayı başardı .

Sungurlar Reytingleri ; Dizi TOTAL de güzel reytingler alırken AB reytinglerinde istenileni veremiyor. TOTAL de 5.94 lik izlenme payı ile Kiraz Mevsiminden sonra TOTAL de en çok izlenen 2. dizi olurken AB reytinglerinde resmen çakılarak 43. sırada yer aldı.

Kertenkele Reytingleri Nasıl Kaçıncı oldu ? Dizi TOTAL de en çok izlenen 3. dizi olurken AB reytinglerinde ise en çok izlenen diziler arasına girerek günü 5. sırada tamamladı .Ancak AB reytinglerinde de en çok izlenen 3. dizi..

Güllerin Savaşı Dizisi Reytingleri Nasıl Kaçıncı Oldu ? Dizi TOTAL de Kertenkele 'nin ardından 6. sırada yer alırken AB reytinglerine göre en çok izlenen dizi olmayı başardı.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]