Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kardeş Payı Neden Yayınlanmadı 7 Mart 2015 - Kardeş Payı Bitti mi

7 Mart 2015 Kardeş Payı Neden Yayınlanmadı - Kardeş Payı Bitti mi,kardeş payı yeni bölüm neden yayınlanmadı ,07.03.2015 kardeş payı bitti mi ,kardeş payı neden bitti 7 mart 2015

Kardeş Payı 28. Bölüm Neden Yok Neden Yayınlanmadı ?

Kardeş Payı Dizisi 28. Bölüm Bu Hafta Neden Yok? 28. Bölüm Ne Zaman Hangi Gün Yayınlanacak? Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizilerinden birisi olan Kardeş Payı dizisinin 28. bölümü bu hafta heyecanla beklenirken televizyon yönetimi tarafından bu hafta yayınlamama kararı alındı.

Kardeş Payı 28. Bölüm neden yayınlanmadı .Kardeş Payı 7 Mart 2015 Cumartesi günü yeni bölüm yayınlanması gerekirken yayınlanmadı.

Bu akşam televizyonları açanlar kardeşi payı bitti mi ne zaman başlayacak diye merak etmeye başladı.


Kardeş Payı hangi kanalda Son günlerin en fazla tatışılan dizilerinden olmayı başardı. Her bölümü final gibi seyirciyi ekrana bağlayan diziden kötü haber geldi. Dizi bu hafta yok. Eda diziden ayrılacak. Bu Konu hakkında şurada bişeyler karalamıştık arkadaşlar.

Peki Kardeş yapı bu hafta var mı? Neden yok? Dizinin merakla beklenen yeni bölümü, bu hafta ekrana gelmeyecek. Perşembe akşamları yayınlanan ve yeni sezona çok iyi bir giriş yapan dizi, geçtiğimiz hafta yeni gününde izleyiciyle buluşmasına rağmen bekleneni verememiş, reyting sıralamasında gerilerde kalıp kan kaybetmeye başlamıştı.


Metin Ve Ali’nin arabasını kim patlattı?

Metin ve Ali'nin borla çalışan arabası patlatılınca kardeşler bunu kimin yaptığını bulmaya çalışacak. Bu kötülüğü Sezai ve Recai yapmadıysa kim yapmış olabilir? Özdemir kardeşler buna karşılık ne yapacak? Yoksa borla çalışan araba hikayesi bitecek mi? 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]