Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Maral 3.Bölüm Fragmanı İzle 19 Mart 2015

Maral 3.bölüm fragmanı İzle 19 Mart 2015 , Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm, Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm fragmanı, Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm Fragmanı 19 Mart Perşembe, Maral En Güzel Hikayem dizisi yeni bölüm fragmanı izle 19.03.2015


Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm Fragmanı 19 Mart 2015 Perşembe günü TV8 ekranlarında kaldığı yerden ve bölümünden izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 


Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada sizlerle olacak.
Maral En Güzel Hikayem 3.Bölüm Fragmanı 19 Mart Perşembe

Maral Dizisi Konusu ;
Hayallerinin peşinden giden sıra dışı bir kızla, geçmişinin peşinden giden deli dolu bir genç adamın hikayesi bu.
Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, yaşam sevinciyle dolu, derin bir nefes gibi bir kızdı Maral. İleride bir gün yöneticisi olma hayalleri kurduğu çok katlı mağazanın pastanesinde garson olarak çalışmaya başladı. Ve başladığı ilk gün aşık oldu Sarp’a. Pastanenin serseri ruhlu çikolata şefine.
Ele avuca sığmaz, şeytan tüylü, on parmağında on marifet, başına buyruk bir adamdı Sarp. O da Maral’dan etkileniyordu. Kimbilir belki de aradıkları, birbirleriydi hayatta.
Hiçbir zaman bilemediler.
Çünkü  bir mucize oldu.
Ve Maral, bir süreliğine mağazanın başına geçti.
Şimdi Maral’la Sarp arasında uzun, aşılmaz koridorlar var. Maral bu rengarenk, ışıltılı hayaller mağazasında Sarp’a ulaşmaya çalışırken, bir yandan da binbir zorlukla mağazayı yönetmeye çalışıyor. Mağazanın ürkütücü sahibi Halis Bey, kararlı ve tehlikeli eşi Deniz, kreatif direktör Benan ve diğerleri… Maral’ın aşması gereken engeller o kadar fazla ki.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]