Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Paramparça 17. Bölüm Fragmanı İzle (23 Mart 2015 Pazartesi)

Paramparça 17. Bölüm Fragmanı İzle (23 Mart 2015 Pazartesi),Paramparça 17. Bölüm izle 23 mart 2015,17 mart 2015 Paramparça 17. Bölüm özeti neler olacak,Paramparça 17. Bölüm yeni bölüm fragmanı

Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça 17. Bölümü ile 23 Mart 2015 Pazartesi günü ekranlara gelecek.Paramparça 17. Bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı burada sizlerle olacak.


Paramparça 16. Bölümde Neler Yaşandı



Dilara boşanmaya engel olacak mi?
Özkan’ı hapisten çıkaran ve onunla yeni bir pazarlık yapan Dilara, amacına ulaşır. Dilara için sırada, Gülseren’in boşanmasını engellemek vardır ve bunun için akıllara durgunluk veren bir plan yapar. 
Cansu Hazal’ı tehdit ediyor!
Sonunda Cansu ile aynı okula gitmeyi başaran Hazal, Cansu ile iyiden iyiye uğraşmaya başlamıştır. Cansu ise kendisinden hiç beklenmeyen bir çıkış yapar ve yalıya geri dönüp Hazal’ı oradan göndermekle tehdit eder.

Ozan’ın 18’inci doğum günü gelmiştir. Tüm ailenin bir arada olacağı bu geceyi etrafa gövde gösterisi için fırsat olarak değerlendiren Dilara, Ozan’a sürpriz doğum günü organize eder. 
Özkan gizlice eve girer
Dilara’dan hayli etkilenen Özkan, Gülseren’in, “Bundan sonra kimseye eyvallahım yok” sözüyle çileden çıkar. Gülseren’in evde yalnız olduğu bir gece Keriman büyük bir yalanla eve girmeyi başarır. 
Gülseren ise başına gelecekleri sezmiş gibi Keriman’a çıkıp gitmesini söyler ancak artık çok geçtir çünkü Özkan da evin içindedir…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]