Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Reyting Sonuçları Açıklandı 19 Mart 2015 - Dizi Reytingleri

Reyting Sonuçları Açıklandı 19 Mart 2015 - Dizi Reytingleri,19.03.2015 dizi reyting sonuçları Kurtlar Vadisi Pusu reyting sonuçları ,kocamın ailesi reyting sonuçları nasıl kaçıncı oldu ,19 mart 2015 hangi dizi birinci oldu reytingleri nasıl,asla vazgeçmem serçe sarayı maral reytingleri nasıl kaçıncı oldu


Reyting Sonuçları Açıklandı. (19 Mart 2015)


Kurtlar Vadisi Pusu yine zirveyi kimseye bırakmadı . TOTAL de 7.60 lık izlenme payı ile reyting birincisi olurken AB reytinglerinde de yine günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi Kurtlar Vadisi Pusu'nun ardından perşembe dizileri arasında en çok izlenen 2. dizi olurken TOTAL de 6.12 , AB de ise 5.27 lik izlenme payıyla günü reyting sıralamasında 3. sırada tamamladı.

Merak edilen dizi reytinglerinden Show Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem Dizisi reytingleri TOTAL de 8. sırada yer alırken , AB reytinglerine göre ; 18. sırada tamamlayarak büyük düşüş yaşadı .

Serçe Sarayı reytingleri Nasıl Kaçıncı Oldu ?  Serçe Sarayı reytinglerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı ve TOTAL de büyük düşüş yaşayarak 26. Sırada , AB reytinglerine göre ise ; 10. sırada yer aldı.

Maral Reytingleri nasıl kaçıncı oldu ? Maral Dizisi TOTAL de 18. sırada yer alırken . AB reytinglerinde 9. sırada tamamladı.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]