Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Reyting Sonuçları Açıklandı 20 Mart 2015 - Dizi Reytingleri

Reyting Sonuçları Açıklandı 20 Mart 2015 - Dizi Reytingleri,20.03.2015 dizi reyting sonuçları Karagül reyting sonuçları ,medcezir reyting sonuçları nasıl kaçıncı oldu ,19 mart 2015 hangi dizi birinci oldu reytingleri nasıl,arka sokaklar kara ekmek yeşil deniz reytingleri nasıl kaçıncı oldu

Reyting Sonuçları Açıklandı. (20 Mart 2015)



Reyting rekorları kıran Karagül yine TOTAL de ve AB reytinglerinde zirveyi kimseye bırakmadı . Reying birincisi dizi ; TOTAL de 10.54 izlenme payıyla haftanın en çok izlenen dizilerinden biri oldu .AB reytinglerinde ise ; 7.41 izlenme reytingi ile AB de en çok izlenen dizi oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar TOTAL de yükselişe geçerek 2. sırada yer alırken AB reytinglerinde istenileni veremedi ve günü 16. sırada tamamladı.

Medcezir Reytingleri ise ; TOTAL de ve AB biraz da olsa yükselişe geçerek ; TOTAL de 4. sırad ,AB reytinglerinde ise 3. sırada tamamladı . Medcezir haftanın en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı gibi.

Atv ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek ne yaparsa yapsın istenileni veremiyor. Kara Ekmek reytingleri TOTAL de geçen haftaya göre düşüş yaşayarak günü ; TOTAL de 10. sırada yer alırken AB reytinglerine göre 8. sırada tamamladı.

İsterseniz geçen haftanın - 13 Mart 2015 Reyting Sonuçlarına şuradan bakarak 20 Mart 2015 Reyting sonuçlarıyla kıyaslama yapabilir..

Yada şuradan 20 Mart 2015 Cuma Reyting Sonuçlarını ayrıntılı inceleyebilirsiniz ..
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]