Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Survivor All Star 16 Mart 2015 Kim Elendi - Merve Oflaz Elendi mi ?

Survivor All Star 16 Mart 2015 Kim Elendi - Merve Oflaz Elendi mi ?,16 mart 2015 Survivor All Star kim elendi ,Survivor All Star kim veda etti merve oflaz elendi mi

Survivor All Star'da kim elenecek? Merve Oflaz'ın yanına sms oylamasında çıkan isim merakla bekleniyor.Sms Oylarına Göre Kim Birinci Oldu ? İşte Survivor All Star eleme gecesi bu akşam tv8 ekranlarında ..

Pazar akşamı kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor dokunulmazlık Oyununda kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı dokunulmazlık ödülünü kaybetmesiyle bugün adadan bir Ünlü yarışmaya veda edecek ..


Konseyde bir arkadaşlarını elemek için oy kullanan Ünlüler takımında nefes kesen dakikilar yaşandı. Konsey Oylama sonuçlarına göre ; 5 kişi Merve Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan'ın ismini verdi.
Dün akşamki hamburger ödülünü de kaybeden Ünlüler takımı açlıkla savaşmaya devam ediyor. Gönüllüler takımı en iyi zamanlarını yaşarken bu akşam adada konsey heyecanı olacak. Seyircilerden gelen sms oyları sonucunda Ünlüler takımından birisi birinci olacak ve eleme için Merve Oflaz'ın karşısına birisini çıkartacak.
Konseyde heyecan dolu dakikalar yaşanacak... Survivor All Star'da Merve Oflaz mı elenecek? Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranında...

Elenen İsim Sağlık problemlerinden dolayı Ahmet Dursun oldu..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]