Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Survivor All Star Sms Sıralama Sonuçları 10 Mart 2015

Survivor All Star Sms Sıralama Sonuçları 10 Mart 2015,10.03.2015 survivor sms sıralama sonuçları ,survivor all star 10 mart 2015 sms oylama sıralama sonuçları kim birinci oldu


Survivor All Star 'da kim elendi? Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, Ada Konseyi'nde aralarından SMS'e gönderdikleri isim Fulya Keskin olmuştu. Merve Oflaz ve Anıl Tetik takım arkadaşlarına yüklendi.


Oylama sonuçlarına göre en çok oyu alan Anıl oldu arkadaşlar canlı takip ediyoruz.Bakalım Fulya'nın karşısına Anıl Kimi çıkaracak.

SIRALAMA SONUÇLARI ;

11. FULYA
10. ALMEDA
9. HAKAN
8. AHMET DURSUN
7.BERNA
6.DOĞUKAN
5. MERVE OFLAZ
4. PASCAL
3. MERVE AYDIN
2. SERENAY VE
Sms sonuçlarına göre 1. olan ANIL ARKADAŞLAR SMS SIRALAMA SONUÇLARI BÖYLE  


















Survivor All Star'dan bu aşkamı kim elenecek. Dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler rahat bir nefes alırken ünlüler içlerinden bir isim belirlemek zorunda kaldı. Ada Konseyi'nden çıkan isim Fulya Keskin oldu. Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı. Ada da yarışmalar kaybedilince açlık attı. Gerilen sinirler ünlüler grubunda kavgaların yaşanmasına sebeb oldu. Peki bu akşam yapılacak SMS oylamasından Fulya Keskin mi elenecek? Adaya veda eden isim kim? haftanın şampiyonu kim olacak? İşte Survivor All Star yarışmasının merak ettiğiniz tüm detaylar sizlerle...

Survivor All Star ünlüler takımının ada konseyinde elenecek isim oylaması nefesleri kesti. Son ana kadar Ahmet Dursun ve Fulya Keskin adı öne çıktı. Survivor'da Acun Ilıcalı'nın açıkladığı son oyla All Star'a veda etme ihtimali olan ilk isim ortaya çıktı. Survivor Ünlüler takımı elenmesi için Fulya Keskin de karar kıldı. Oylama sonucu 5 Ahmet Dursun , 6 oy ise Fulya Keskin olarak çıktı. Adı elenmek üzere yazılan Fulya Keskin ' Survivor'a iyi başlamadığımı biliyorum. Daha az oynadım fazla oynasam daha farklı olurdu' dedi. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]