Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Survivor All Star Sms Sıralama Sonuçları 17 Mart 2015

Survivor All Star Sms Sıralama Sonuçları 17 Mart 2015,17.03.2015 survivor sms sıralama sonuçları ,survivor all star 17 mart 2015 sms oylama sıralama sonuçları kim birinci oldu,survivor 17 mart 2015 sms sonuçları sıralı listesi,survivor sms sonuçları 17.03.2015,survivor süpriz şaşırtan olay ne ? neler yaşandı,acunn.com sms oylama sonuçları 

bu akşam eleme gecesinde adadan kim elenecek? Merve Oflaz mı ? Hakan mı? Almeda mı? İşte Survivor All Star 15.bölüm eleme gecesi detayları. Herkesi Şaşırtan Olay Ne ?  Sms Sonuçları açıklanmak üzere Canlı Takip Ediyoruz . Tv8 ekranlarında Canlı Takip ettiğimiz Survivor All Sms Sonuçları Acunn.com ile aynı ayda açıklanacak. SMS sonuçları na göre Ünlülerden Kim Birinci oldu burada sizlerle olacak ..

Oylama başladı .. Canlı Ünlülerden en çok oy alan isim açıklanıyor .. Serenay en çok oyu alan kişi oldu arkadaşlar..Sıralamayı hazırlıyoruz


10. Ahmet Dursun 
9.Almeda
8.Berna
7.Pascal
6. Doğukan
5.Merve Oflaz
4.Hakan
3. Merve Aydın
2.Anıl ve SMS BİRİNCİSİ SERENAY oluyor arkadaşlar












SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? ACUN ILICALI HERKESİ ŞOK EDEN AÇIKLAMASI NEYDİ?  Survivor'da Acun Ilıcalı Önneml Bir Gelişme Oldu ? Nedir Ne Oldu ?


SURVİVOR ADA KONSEYİ : MERVE OFLAZ YAZILDI


Survivor ada konseyinde de Ahmet Dursun ve Pascal'ın istediği oldu.Survivor All Star'da elenmek üzere adı çıkan isim Merve Oflaz. Oylama sonucunda 5 kişi Merfe Oflaz 4 kişi Almeda ve 1 kişi de Hakan'ın ismini verdi.



İşte Geçen Haftanın Survivor SMS oylaması sonuçları: Sms Sıralama Sonuçları 
1. Anıl
2.Serenay
3. Merve Aydın
4. Nouma
5. Merve Oflaz
6. Doğukan
7. Berna
8. Ahmet Dursun
9. Hakan
10. Almeda

SURVIVOR ALL STAR’DA ELEME HEYECANI! Hangi İsim Adaya veda edecek?

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta; zorlu mücadele sonunda elenen isim ünlüler takımından Fulya Keskin oldu. Gelen SMS oyları ile kimin kalıp kimin gideceğini belirleneceği Survivor All Star’da, Salı akşamı neler yaşanacak? Adadaki macerasına veda eden isim kim olacak? 

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]