Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Taner Turabi'nin Yerine mi Geliyor (Survivor All Star)

Survivor All Star Taner Turabi'nin Yerine mi Geliyor,Survivor taner yarışmaya yeniden mi katılıyor,Survivor Taner Turabi yerine gelecek mi


Survivor All Star 20. bölüm tanıtımında da görüldüğü gibi Turabi Doğukan kavgası sonucundan Turabi Doğukan Manço'nun suratına kum fırlatıyor.

Survivor All Star’da 28 Martta oynanacak ödül oyununda önce oyunu kazanan Doğukan Turabi'ye dönerek topu iki eli arasına alarak ( Aduket :) ) ateş eder gibi yaparak topu yere atıyor. Bunu gören Turabi ise sepetten topu alarak Doğukan’a fırlatıyor. Hırsının kurbanı olan Turabi bununla yetinmeyip Doğukan Manço'ya ayağıyla kum fırlatıyor.
Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar. 

Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıkacak! Ödül oyunları sayesinde karınları doyan ve moral depolayan yarışmacılar bu hafta nasıl bir oyun oynayacak? Yarışmacıları ödül oyunu sonunda nasıl bir ödül bekleyecek? 

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]