Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

11 Nisan 2015 Show Tv Lezzet Haritası İzle (Ankara Tarifleri)

11 Nisan 2015 Show Tv Lezzet Haritası İzle (Ankara Tarifleri) ,Show Tv Lezzet Haritası Ankara 11 Nisan 2015 son bölüm izle ,Show Tv Lezzet Haritası 11.04.2015 full izle

Lezzet Haritası Ankara'da / Cumartesi-Pazar
Show TV’nin ilgiyle izlenen programı, “Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası”nın bu haftaki durağı Ankara.

Ezgi Sertel, Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret edecek ve ardından da
Beypazarı’na giderek, Beypazarı’nı ve yöresel lezzetlerini tanıtacak.
“Beypazarı Kurusu”,  “Havuçlu Lokum”, “Dolma” ve “Baklava”nın yapımını gösterecek olan Sertel ayrıca, Beypazarı evlerini ve Beypazarı’nın yöresel ayakkabılarını da tanıtacak.

Beypazarı’ndan sonra Keçiören’e giden Ersel, burada da Keçiören’e özgü  “Pazı Dolması” ve “Kuzu Tandır”ın nasıl yapıldığını da gösterecek.

Ezgi Sertel, Ankara'da çarşıları gezip, tanıtacak ve Ankara Kalesi’ne çıkacak. Ankara yöresel halk oyunları Seymenler ekibi de bir gösteri sergileyecek.
Kızılcahamam’a da gidip, Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda yöreye özgü “Desti Kapama ve “Sac Kavurma”nın yapımını gösterecek olan Sertel, yine Kızılcahamam’ın özel konaklarından birinde yöreye özgü “Höşmerim” ve “Tarhana Çorbası”nın yapımını ekrana getirecek. Bu bölümde Kızılcahamam türküleri de seslendirilecek.
Ayaş İlçesi’nin Gökler Köyü’ne de giden Sertel, köye girişte sazlarla sözlerle karşılanırken, Gökler halk oyunu ekibi de bir gösteri sergileyecek. Sertel, burada köy hanımları ile birlikte Ayaş'a özgü lezzetlerden “Kapama”, “Güveç” ve “Etli Ekmek”in yapımını da ekrana taşıyacak.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]