Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Berna Diskalifiye mi Oldu ? Berna Doğukan Kavga İzle

Berna Diskalifiye mi Oldu ? Berna Doğukan Kavga İzle,berna elendi mi ,13 nisan 2015 survivor doğukan berna kavga berna diskalifiye oldu mu elendi mi,berna doğukana ne küfür etti ,berna küfür mü etti ne dedi 


13 Nisan 2015 Survivor All Star Fragmanı İzle (Yeni Bölüm) ,Survivor All Star Fragmanı 13 nisan 2015 yeni bölüm fragmanı izle ,survivor 13.04.2015 yeni bölüm fragmanını izle ,ödül oyunu kim kazandı ?

13 NİSAN PAZARTESİ 20.00'DE : SURVIVOR ALL STAR da Berna ile Doğukan Manço'nun kavgası güne damgasını vurdu . Doğukan Berna 13 Nisan 2015 kavga izle neden kavga ettiler

Zorlu Parkurlar Onları Bekliyor! Nasıl Bir Ödül İçin Yarışacaklar? Sembol Oyununda Neler Yaşanacak? Yapılan Ada Konseyinin ardından kim elenecek ? 





Survivor All Star’da bu akşam yarışmacıları önemli oyunlar bekliyor. Kıbrıs’a gidebilmek için sembol biriktirmek çok önemli çünkü yarışmanın sonunda en fazla sembolü toplayan bir kız ve bir erkek yarışmacı Kıbrıs’taki büyük finale gitme şansını yakalamış olacak. 

Bu akşam Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için de kıyasıya rekabet edecek. Bu hafta yarışmacıları ödül oyununun sonunda nasıl bir sürpriz bekliyor? Zorlu parkurun sonunda kazanan kim olacak?

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]