Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Dada Dandinista 11 Nisan 2015 Full İzle

Dada Dandinista 11 Nisan 2015 Full İzle,11 nisan 2015 dada son bölüm izle,Dada Dandinista 11.04.2015 canlı star tv izle ,Dada Dandinista izle 11 nisan 2015

Star Tv'nin eğlenceli programı Dada Dandinista 23. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Birbirinden sevilen konuklarıyla Dada Dandinista yeni bölümde keyifli bir akşam izleyenleri bekliyor. Nil Karaibrahimgil yayın saatinin geç olması ve yeni bebeğinin olmasından dolayı yayına katılamadı neden gelmedi ?

Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista yeni bölümüyle izleyenlerin karşısında olacak. Büyük bir ilgiyle izlenen programın bu bölümünde yarışmalar, medya arkası gibi bölümler izleyenlere keyifli bir akşam yaşatacak. Birbirinden eğlenceli anların yaşanacağı bu bölümde yine sevilen konuklarla keyifli bir muhabbet sizleri bekliyor. Dada Dandinista 23. bölümüyle bu akşam saat 23.15'te ekrana geliyor.

DADA DANDİNİSTA'DA BU AKŞAM!

Yirmi üçüncü bölümüyle ekrana gelecek program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam ediyor. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da…

Programın bu haftaki konukları;

Billur TV'den Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı, şarkıcı Çelik Erişçi ve Yılmaz Morgül, Aşkın Bedeli dizisi oyuncuları Arda Öziri ve Deniz Bolışık.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]