Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Mutlu Ol Yeter Ayşe Karakteri Kimdir - Gerçek Adı (Seda Türkmen)

Mutlu Ol Yeter Ayşe Karakteri Kimdir - Gerçek Adı (Seda Türkmen) , Mutlu Ol Yeter Ayşe kim gerçek ismi ,Mutlu Ol Yeter Ayşe karakteri seda türkmen kimdir ,seda türkmen biyografisi,seda türkmen hangi dizilerde oynadı kaç yaşında nereli resimleri ,seda türkmen twitter instagram adresi

Mutlu Ol Yeter dizisi oyuncusu Seda Türkmen dizide hangi rolde oynuyor? Mutlu Ol Yeter dizisinde Ayşe rolünü kim canlandırıyor? Seda Türkmen'in Mutlu Ol Yeter dizisinde oynadığı Ayşe karakter açıklaması ve resmi.


Seda Türkmen

Ayşe


Ayşe, Zeynep'in en yakın arkadaşıdır. Ayşe, kurumsal bir insandır. Çok büyük bir şirkette insan kaynaklarında çalışmaktadır. Genel olarak insan alımından değil kovumundan sorumludur. Bu yüzden de, işi gereği biraz sert olması gerekmektedir. 

Sonuçta şirket daha çok para kazansın diye insanları işten kovmakta olan biri olarak bazı anlarda vicdanını baskılamak zorunda kalmaktadır. Yani biraz vicdansız, hafif acımasız biridir Ayşe.

Seda Türkmen Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı?

1986 yılında İzmir’ de dünyaya gelen genç oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Aynı zamanda müzik ile de uğraşmakta ve keman çalmayı da neredeyse profesyonel seviyede bilmektedir. 

Juliette Binoche ‘ yi bir aktör olarak çok tasvip ettiği ve beğendiği bilinmektedir. Hayata her zaman olumlu bakan ve hayata kesinlikle küsülmemesi gerektiği yönünde düşünen biri olarak meydana çıkan olumsuzluklarda hep kendisinde bir kusur aramanın gerekli olduğunu savunmaktadır.

Dizi ve sinema oyunculuğuna başlamadan önce uzun süre boyunca şehir tiyatrolarında çalışmıştır. Bu tiyatrolarda almış olduğu roller sayesinde kendisini geliştirmiştir. Annem Uyurken ve Papatyam dizilerinde rol aldıktan sonra da dizi yapımcılarının ilgisini çektiğinden dolayı çok sayıda rol teklifi almıştır. Kendisi bu günlerde en popüler dizilerden birisi olan Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterini canlandırmaktadır.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]