Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Reyting Sonuçları Açıklandı 10 Nisan 2015 Dizi Reyting Sonuçları

Reyting Sonuçları Açıklandı 10 Nisan 2015 Dizi Reyting Sonuçları,10 nisan 2015 tv reyting sonuçları en çok izlenen diziler reytingleri ,hangi dizi kaçıncı oldu ,bana baba dedi milat karagül medcezir reyting sonuçları kaçıncı oldu detaylı

Reyting Sonuçları Açıklandı 10 Nisan 2015 Dünün en çok izlenen dizileri ve tv programları açıklandı ;


Detaylı reyting sonuçlarına geçmeden önce dün başlayan iki dizinin reyting sonuçlarıyla başlayalım ;

Milat Reytingleri Nasıl ? Milat 2. Bölüm Reyting TOTAL de de AB reytinglerinde de yükselişe geçti. Milat TOTAL de 18. sırada ,AB reytinglerinde ise ; 4. Sırada günü tamamladı.

Bana Baba Dedi reytingleri ise ; TOTAL de 19. sırada tamamlarken AB reyinglerinde 10. sırada yer aldı . Bana Baba Dedi Nasıl bir başlangıç yaptı ? Oyuncu kadrosu çok başarılı . İlk hafta henüz keşfedilememiş olması normal .Ancak Bana Baba Dedi kesin gün değiştirecek gibi geliyor . Cuma gününden reyting alması biraz zor gibi görünüyor.Ayrıca insanların Cuma dizilerinde bir alışkanlığı oldu artık .

Bunun yanında Güldür Güldür Show ; TOTAL de 5. sırada yer alırken ,AB reytinglerinde ise Karagül'ün ardından en çok izlenen tv programı oldu.

Reyting Sonuçlarına göre Cuma'nın en çok izlenen dizisi TOTAL ve AB de en çok izlenen dizi Karagül oldu . Karagül Reytingleri TOTAL de 9.80 ,AB de 6.73 izlenme reytingi ile zirvede 

Arka Sokaklar ise TOTAL de en çok izlenen 2. dizi olurken AB de istenilen reytingleri alamazken 13. sırada tamamladı.

Medcezir TOTAL de 6. sırada , AB reytinglerine göre ise ; 8. sırada tamamladı.

Atv ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek ise ; TOTALde 4. sırada , AB reytinglerine göre ise ; 6. sırada tamamlayarak gerçekten reyting kaybettiğini görüyoruz.

ATV ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek reytingleri nasıl kaçıncı oldu ,Kara Ekmek TOTAL de 4 sırada ve AB de 6. sırada tamamladı.

10 NİSAN 2015 GÜNÜN DETAYLI REYTİNG SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]