Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı İzle 26 Aralık 2015

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm Fragmanı İzle 26 Aralık 2015,İlişki Durumu Karışık 24. yeni Bölüm fragmanı,İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm özeti


SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 24. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Can ve Elif'in evlilikleri, Murat ve Ayşegül için yeni bir dönemin başlangıcı mı olacak? İlişki Durumu Karışık 24. bölüm fragmanı dizirehberi.org ile sizlerle..


Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.
Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.
İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Murat vicdanı ve aşkı arasında kalırken beklenmedik iki misafir planları değiştirir. Onların gelişi ile Elif de büsbütün köşeye sıkışır. Hamilelik yalanı Elif'in işine yarasa da Mediha cephesinde büyük bir kaosa neden olur. Hiç ummadığı birinden gelen tehditle Mediha'nın asabiyet pimi çekilir. Düğün hazırlıkları Can'ın üstüne kabus gibi çöker.
Tüm bunlardan sıyrılmak isteyen Can Elif'e şaşırtıcı bir teklif sunar. Öte yanda Ayşegül, sosyal hizmetlerin İso'yu ziyaret edeceği haberini alır. Yine yardımına koşan Murat olur ama ne kadar dikkat ederlerse etsinler işler karışmasını engelleyemezler.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]