Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

İnadına Aşk Nehir Kimdir - İnadına Aşk dizisi Nehir gerçek adı

İnadına Aşk Nehir Kimdir - İnadına Aşk dizisi Nehir gerçek adı,inadına aşk nehir nereli kaç yaşında kilosu,İnadına Aşk Nehir  karakteri hangi dizilerde oynadı ,Elvin Levinler kimdir biyografisi

İnadına Aşk dizisine 26. Bölümde katılan Nehir karakteri yani Elvin Levinler kimdir dizirehberi.org ta

Arass Teknoloji’nin iki dahi çocuğundan biridir. Yalın'la birlikte kurduğu şirketin bel kemiği olan Deniz'in koz kardeşi, dedesi ve kuzenleriyle birlikte aynı evde yaşamaktadır. Annesiyle babasını bir kazada kaybeden,  Nehir eğitim için Amerika'ya gönderen Deni

Elvin Levinler (d. 24 Nisan 1988) , Türk oyuncu. Alemin Kıralı zisinde oynadığı Ayben Kıral karakteri ile bilinir.


Elvin Levinler 24 Nisan 1988 yılında doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin ardından burslu olarak Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi'nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katılarak Türkiye'yi temsil etti. Ayni zamanda Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda aldığı bale eğitimini 2011'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi'nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı.

Televizyon
YılDiziRolüNotlar
2011 - 2013Alemin KıralıAyben KıralAilenin en büyük kızı
2013 - 2013Salih KuşuMelisSalih Bey'in kızı
2013 -Babam Sınıfta KaldıSelinKaan'ın eski sevgilisi
2015-günümüzMilat
2015Polis Akademisi Alaturka


İNADINA AŞK DİZİSİ KONUSU
Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı...
İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.
Zengin ve gece hayatı fazlasıyla olan bir iş adamı Yalın Aras  ile kendi halinde normal bir yaşantısı olan Defne Barutçu'nun aralarında geçen bu romantik-komedi tarzında ki aşk hikayeleri ekranlara yansıtılıyor. Aslında anlaşamayan ama birbirlerine aşık olma yolunda yaşanan komik ve romantik hikayeler ile dolu bir dizi.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]