Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Kış Güneşi Dizisinin Çekimler Başladı - Kış Güneşi Dizisinin Oyuncuları ?

Kış Güneşi Dizisinin Çekimler Başladı - Kış Güneşi Dizisinin Oyuncuları ,kış güneşi dizisinin konusu kim kimi canlandırıyor ne zaman başlayacak


Show TV ekranlarında yayınlanması beklenilen Kış Güneşi dizinin çekimleri başladığı belirtildi. Endemol Türkiye tarafından hazırlanan Kış Güneşi dizisinin başrollerinde Aslı Enver ile Şükrü Özyıldız yer alıyor.21 Aralık Pazartesi günü başlayan çekimlerin ilk günü heyecanlı geçti.
Kış Güneşi Dizisinin OyuncularıMahir Günşiray, Şenay Gürler ve Başak Parlak yer alıyor.
Dizinin yönetmenliğini Murat Onbul yapıyor.Senaristliğini Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu yapmaktadır. Şubat ayında başlayacak olan dizinin Show TV ekranlarında yayınlanacak.
İlk olarak Hande Doğandemir’in yer alacağı belirtilmişti.Ancak daha sonra aynı filmde yer alan başrolün dizide iyi uyum sağlayamayacağı düşüncesi ile bu karar iptal edilmişti.Güzel oyuncunun yerine başka bir isim getirildi.Tecrübeli isimlerden Aslı Enver yeni dizide başrolde yer alacak.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

Son dönemlerin dikkat çeken oyuncularından olan Şükrü Özyıldız,  18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul’da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da  Erasmusla Portekiz’e gitmiştir.


Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra  Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız;  hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir.  Yurtdışında oyunculukla ilgili bir  workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.


Birçok  tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında “Derin Sular” adlı dizide görülmüştür.2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan  “Benim Hâlâ Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonra ise  2013 yılında da ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynamıştır.  2015'te, Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Eren karakterini canlandırıştır.


Aslı Enver Kimdir ?


Aslı Enver asıl adı Aslıay Enver (d. 10 Mayıs 1984, Londra), Türk oyuncu.
Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir.12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.[kaynak belirtilmeli] Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından "Bana Artık Hicran De" dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak "Mutlu Ol Yeter" dizisinde başrol oynamıştır.


Aslı Enver Hangi Dizilerde Oynadı ?

YılAdıRolNotlar
2002Uzay SitcomuKonuk oyuncu
2003Hayat BilgisiHazalYardımcı Oyuncu
2007-2011Kavak YelleriMine ErgunBaşrol Oyuncusu
2012SuskunlarAhu KumralBaşrol Oyuncusu
2013-2014KayıpÖzlem AlbayrakBaşrol Oyuncusu
2014Bana Artık Hicran DeHicran EyüpoğluBaşrol Oyuncusu
2015Mutlu Ol YeterZeynep GüzeltepeBaşrol Oyuncusu
2016Kara KışBaşrol Oyuncusu
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]