Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Poyraz Karayel 37. Bölüm Kanal D ekranlarında

Poyraz Karayel 37. Bölüm,Poyraz Karayel 37. Yeni Bölüm,Poyraz Karayel 37. Bölüm özeti

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 37. ile bu akşam ekrana gelecek. Poyraz ve babası karşı karşıya geliyor. Silahlar patlayacak. Poyraz Karayel 37. yeni bölüm fragmanları ve ayrıntılar dizirehberi.org ta


Bahri ve Adil Topal karşı karşıya... Peki bu savaştan kim galip çıkacak? Poyraz Karayel yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de..

Bahri, İsmail’in Begüm ise Poyraz’ın Peşinde!
Bahri ve İsmail büyük hesaplaşma için karşı karşıyadır. Meltem duramaz ve olaya müdahale eder, İsmail Bahri’nin elinden son anda kurtulur. Ama ne İsmail için ne de Bahri için henüz bu konu kapanmamıştır. 

Poyraz Begüm’ün başına açtığı dertlerle uğraşmaktadır. Begüm’ün yediği dayakla ilgili iftirası yüzünden Poyraz kendisini mahkemede bulur. Üstelik bu dayak olayından dolayı Sinan’la görüşmesi de kısıtlanmıştır. 

Mete Sema’ya restini çeker, Sefer’e gerçekleri Sema anlatmazsa Mete anlatacaktır. 
İsmail Bahri onu öldürmeden Bahri’den kurtulmak için acımasız bir plan yapar, bu plan Bahri’nin evinde hiç beklenmeyen bir ölüme sebep olur. Poyraz’ın babasıyla yüzleşmesinin, öğrendiklerinin hesabını sormasının zamanı gelmiştir. Fakat bu yüzleşme Poyraz’ı trajik bir sonla burun buruna getirir...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin iç yüzünü anlar. 

Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül bir seçim yapmak zorundadır. Ya babasını seçecektir ya da Poyraz’ı... 
Bahri ise İsmail’i öldürüp intikamını almakta kararlıdır. İsmail’in Adil Topal olduğunu öğrenen Sadreddinler de harekete geçer. Ama Poyraz da boş durmamaktadır. Poyraz babasının öldürülmesine engel olmaya çalışırken, klinikten taburcu olan Begüm Poyraz’ı köşeye sıkıştıracak yeni bir plan içindedir.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]