Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Filinta 55. yeni bölüm fragmani İzle 15 Nisan 2016

Filinta Yılın Şafağında bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. TRT 1'in sevilen dizisi diplomasi dehası Sultan Abdulhamit dönemine de göndermeler yapıyor. Filinta 55. Bölüm fragmanı yayınlandığında, Filinta 55 fragman ve son bölüm özet Dizirehberi.org'da.
Sultan Abdulhamit dönemini ve Ulu Hakan'ın müthiş zekasıyla yürüttüğü önemil diplomasiyi ve istihrabat örgütleriyle verdiği amansız mücadeleyi anlatır hale gelen TRT'nin tarihsel dönem dizisi Filinta Mustafa'da heyecan her hafta biraz daha artıyor.
TRT Osmanlı’yı ve tarihi anlatan dizileriyle yine reyting rekorları kırmaya devam ederken, Filinta yeni bölüm heyecanı da son sürat bu akşam ekranlardaki yerini alıyor. Mustafa ve can dostu Bıçak Ali, yine hedefte ve Filinta son bölüm gelişmelerinde yine tehlikede. Filinta dizisi özellikle anlattığı dönem itibariyle ve oyuncularının müthiş performansıyla öne çıkarken Osmanlı imparatorluğunun meşrutiyet dönemlerine de önemli göndermeler yapıyor. Filinta fragman izlemek için dizi ve sinema fragmanlarının en etkin sitesi Dizirehberi.org 'ı takip edebilirsin.
Filinta 55. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz her zaman olduğu gibi sayfamızda yer alacak ve Filinta 15 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölüm ile ilgili tüm son gelişmelerden sizleri haberdar edecek. İşte yeni fragmanda cevap bekleyen sorular: Akbar'ın vurduğu Bıçak Ali ölecek mi? Filinta Mustafa Bıçak Ali'yi kurtarıp Akbar'ı yakalayacak mı? Bekri Osmanlı istihbaratı tarafından kafasına kurşun sıkılarak öldürüldü mü? Süreyya'nın yüzü görünecek mi? Miloş tekrar Kardeşlik Teşkilatının başına geçecek mi? Sultan Abdulhamit'in yeni hamleleri ne olacak?

FİLİNTA HAKKINDA

Filinta, TRT 1'de yayınlanan, dizinin senaristliğini Ömer Genç'in yaptığı Osman Kaya'nın yönettiği Osmanlı polisiyesi dizisidir. Dizinin ismi bir tür küçük tüfek ve güzel, yakışıklı anlamına gelmektedir. Dizinin başlangıcında "Gerçek kişi ve olaylarla ilgisi yoktur" yazısı bulunsa da padişahın Sultan Abdülhamit olduğu düşünülmektedir. Dizinin senaristliğini 39. bölüme kadar Altuğ Küçük yapmış ve 39. bölümden itibaren kalemi Ömer Genç'e devretmiştir.

Dizinin ilk bölümünde Filinta Mustafa’nın canı kadar sevdiği kardeşi, yol arkadaşı Bıçak Ali, kendilerine kurulan tuzakta hayatını kaybetmişti. O kazada Mustafa bunun sorumlusu tutulmuş ve şartlı olarak özgürlüğüne bir seneliğine kavuşup, boynunda idam ipiyle dışarıda bu davası ve adalet için hayatına devam etmeye başlamıştı. Fakat Bıçak Ali yaşıyordu. Ve bunun arkasında yine Boris Zaharyas vardı. Bu bölümde o büyük patlamada kurtardığı fakat hafızasını yitiren Bıçak Ali’yi şimdi canı kadar sevdiği Filinta Mustafa’ya karşı kullanmaya karar verdi. Ve Bıçak Ali geri döndü! Üstelik kulağında ‘Filinta Mustafa’ yı öldüreceksin!’ sözüyle… Boris Zaharyas 39. bölümden itibaren sırlı bir şekilde ortadan kayboldu,ilerleyen bölümlerde gelmesi bekleniyor.

Karakterler

Filinta Mustafa (Onur Tuna) 1-
Sultan Abdulhamid (Hakan Kurtaş) 1-
Bıçak Ali (Cem Uçan) 1-
Şehzade Murad (Uğur Uludağ)
Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil)
Farah (Berrak Tüzünataç) 27-
Foto Abdullah (Kâmil Güler) 1-
Leyla (Asena Tuğal) 27-
Çeyrek (Serhan Ernak)
Zeyrek (Kemal Zeydan)
Çelebi Rıza (Ceyhun Ergin)
Mecid (Sencer Serta çakal)
Bekri (Ebubekir Öztürk) 10-
Yüce Efendi (Suavi Eren) 27-

ONUR TUNA KİMDİR?

Onur Tuna,(d. 16 Temmuz 1988, Çanakkale), Türk sinema,tiyatro ve dizi oyuncusu.


Filinta ve Bi ' Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran oyuncu,Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur.Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol'la ilgilenmiştir.Ayrıca İzmir'de 4 yıl model olarak çalışmıştır.Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı TV dizisi ile ekranlara ilk adımını atan oyuncu,günümüzde Filinta dizisinde başrol olarak oynamaktadır.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]