Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Filinta 52. bölüm fragmanı Sultan Abdulhamit'in diplomasi dehası



Filinta Bin Yılın Şafağında  52. bölüm fragmanında büyük baskın - izle
TRT 1'in izlenme rekorları kıran Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’  52. bölüm fragmanını yayınladı. CUMA akşamları ekrana gelen Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ 'nin yeni bölümünde yeni Bölümünde neler olucak olacak?
Filinta Yılın Şafağında bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. TRT 1'in sevilen dizisi diplomasi dehası Sultan Abdulhamit dönemine de göndermeler yapıyor. Filinta 52. Bölüm fragmanı yayınlandığında, Filinta 52 fragman ve son bölüm özet Dizirehberi.org'da.
Sultan Abdulhamit dönemini ve Ulu Hakan'ın müthiş zekasıyla yürüttüğü önemil diplomasiyi ve istihrabat örgütleriyle verdiği amansız mücadeleyi anlatır hale gelen TRT'nin tarihsel dönem dizisi Filinta Mustafa'da heyecan her hafta biraz daha artıyor.
TRT Osmanlı’yı ve tarihi anlatan dizileriyle yine reyting rekorları kırmaya devam ederken, Filinta yeni bölüm heyecanı da son sürat bu akşam ekranlardaki yerini alıyor. Mustafa ve can dostu Bıçak Ali, yine hedefte ve Filinta son bölüm gelişmelerinde yine tehlikede. Filinta dizisi özellikle anlattığı dönem itibariyle ve oyuncularının müthiş performansıyla öne çıkarken Osmanlı imparatorluğunun meşrutiyet dönemlerine de önemli göndermeler yapıyor. Filinta fragman izlemek için dizi ve sinema fragmanlarının en etkin sitesi Dizirehberi.org 'ı takip edebilirsin.


Filinta 52. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz her zaman olduğu gibi sayfamızda yer alacak ve Filinta 25 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölüm ile ilgili tüm son gelişmelerden sizleri haberdar edecek. İşte yeni fragmanda cevap bekleyen sorular: Akbar'ın vurduğu Bıçak Ali ölecek mi? Filinta Mustafa Bıçak Ali'yi kurtarıp Akbar'ı yakalayacak mı? Bekri Osmanlı istihbaratı tarafından kafasına kurşun sıkılarak öldürüldü mü? Süreyya'nın yüzü görünecek mi? Miloş tekrar Kardeşlik Teşkilatının başına geçecek mi? Sultan Abdulhamit'in yeni hamleleri ne olacak?




51 .Bölüm Özeti 



TRT ekranlarının vazgeçilmez Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde bu hafta Osmanlı, ülkeler arası düzenlenecek Barış Konferansının tam ortasına düşeceği haber verilen bomba tehdidi ile sallanacak. Farah’a kurulan oyunlar Leyla’nın aklanmasına sebep olurken, Farah artık herkes tarafından muhbir sanılmaktadır. Mustafa gerçekleri öğrenmek için Farah’ın peşine düşer. Leyla, Farah’ı saf dışı bırakmak için şimdi çok daha kadınsı bir planla hareket edecektir. Farah gururu ve aşkı arasında kalır. Artık, bir taraf seçmek zorundadır. Rüştü Paşa, Mustafa ve ekibinin gayri kanuni bir hapishane kurması üzerinden Padişaha yüklenir. Sultan Abdülhamid Han’ın Rüştü Paşa’ya karşı tavrı ne olacaktır? Mustafa ve ekibine karşı kendi İstihbarat Teşkilatını kuran Rüştü Paşa, Teşkilatına sızan muhbirlerden henüz habersizdir. Sultan Abdülhamid, Ruslar ve İngilizlerle Barış anlaşmasına vardığını ilan edeceği Tersane konferansı öncesinde, Mustafa ve ekibini uyarır. Birileri Rus-Osmanlı savaşı çıkarmak için harekete geçmiştir. Mustafa, Sultan düşmanlarının sonraki hamlelerini tahmin ederek kurulan bu alçak oyunu bozabilecek midir? Akbar Eyyam, Leyla’yı kullanarak Kenan Miloş’u sıkıştırmaya çalışır. Leyla’nın Mustafa’ya olan zaafı Akbar’ın canını sıkmaya başlamıştır. Ya Leyla ya da Mustafa ölmek zorundadır. Kenan Miloş, Leyla için tehlikeli hale gelen Akbar’ı alt etmeye çalışacaktır. Süreyya’yı da dahil ederek Ali’nin Akbar’ı bulmasını sağlamak için büyük bir oyun kurar. Ali, Akbar Eyyam ve Kenan Miloş’un savaşında bir tuzağın içine çekilir. Ali, Süreyya’yı kurtarmak için düştüğü bu oyundan sağ çıkabilecek midir?




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]