Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Filinta'da ihanetin bedeli ödeniyor 11 Mart Cuma 2016


Filinta'da ihanetin bedeli ödeniyor Fragmanı haberi web sitemize eklenmiştir. TRT’nin Beğenilen Filinta'da   ile 11 Mart Cuma Akşamı SAAT : 20:00  kanalında kaldığı yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Filinta'da 50.bölüm yeni fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.

Geçen Hafta Akbar Ekibe Görevler Verirken Efendi Cemile Sen Edmundu Araştıran Bıçak Ali'nin Peşine Düş Demişti Ali'nin Edmundu Araştırdığını Ekip Dışında Bir Nihan Biliyordu Nihan Filinta İzleyicisine İkinci Gonca Vakası Yaşatır Mı Sizce?
Gonca Demişken Vadideki Çocuk Şedid Komutanından Örnek Vereyim Goncada Onun Gibi 16 Yaşındaydı En Azından Ali Öyle Biliyordu İngilizlerin Ajanı Olduğunu Öğrenince İndirmekte tereddüt Etmemişti Tamam Süreyya'yı Yaralaması Onu Biraz Hırslandırmıştı Ama Sonuçta İndirmişti.
Forumdaki Hanım Arkadaşlardan Özür Dilerim Ben Şerzan Kadar Hafif Kadın Görmedim O Kadarda Olmaz Canım Dilerim Şehzadeyi Kaçırma Operasyonunda Bir Kargaşa Çıkarda O Kargaşada Kör Bir Kurşunla Gider.
Leyla Mustafa'nın Attığı Yemi Kendine Duyduğu Aşırı Güvenden Yedi Malum Kibir Aşırı Güvenden Gelir Bu Kız Hiç Babasına Çekmemiş Hani Kurnaz İnsanlar İçin Bir Tabir Vardır - Kafasında Kırk Tilki Dolaşırda Kırkının Kuyruğu Birbirine Değmez- Tam Miloş'un Durumu Ama Leyla'da Bu Özellik Yok Vardıysa Bile Ya Kibrinden Ya Mustafa Aşkından Yada Farah Düşmanlığından Uçtu Gitti.
Ali Daha Öncede Sayı Vukuatı İşlemişti Ama Dün Geceki Vukuatı Başkaydı Hatta Sosyal Medyada Epey Dillendirildi Zaten Ali'yi En Çok Sevdirende Bu Halleriydi.
ES Film’in yapımcılığında çekilen TRT’nin Cuma akşamları reyting sıralamasını zorlayan Osmanlı dönem aksiyonu Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisine dün gece, Osmanlı’ya zor günler geçirten ihanetin bedel​inin​  Sultan Abdülhamid Han’ın parlak zekâsıyla çözüldüğü sahneler damgasını vurdu.

Osmanlı’yı Ruslara karşı savaşa zorlayan Meşrutiyetçi darbecilerin, Rusların, İngilizlerin ve Yüce Meclisin planlarının Sultan Abdülhamid Han’ın zekâsıyla bozulduğu ve ihanetin bedel​inin yine onun önderliğinde ekibimiz tarafından bir bir ödetilmeye başlandığı heyecan dolu gecede neler olduğuna bakalım:

Filinta Mustafa ve Bıçak Ali aynı izin peşinde!
Katledilen Padişah’ın mallarını yağmalamak isteyen ​Banker Salomon, Edmond Sultan ve Efendiler Efendisi kimliklerini taşıyan Akbar Eyyam‘ı (Hazım Körmükçü) yakalayacağı anda kendisine kurulan tuzakta,avcıyken av olmaktan kurtulan Filinta Mustafa, Sultan Abdülhamid Han’ın talimatıyla, tekrar iz sürmeye devam etti.  Akbar Eyyam tarafından yağmalanan amca Padişah’ın mallarının ve servetinin devlet hazinesine geri getirilmesini istedi.  Ve Filinta Mustafa Devlet-i Aliyye’nin menfaatleri, Bıçak Ali ise eşi Süreyya’nın geçmişinin ortak kişisi Akbar Eyyam’ın peşine düştü.

Darbecilerde korku, halkta sevinç ve Köstebek Leyla!
Filinta Mustafa ve  Bıçak Ali’nin Padişah’ın katliamının ardından suçluları yakalayıp öldürerek, halkın önüne ibret olarak götürmelerinin ardından darbeciler için bir korku, halk için bir sevinç ve umut ışığı doğdu.  Fakat,  kahramanlarımız Padişah’ın katlinin mimarlarından, darbenin isimsiz destekçisi askerlerin başını çeken Lütfü Paşa ile Çerkes Hasan’ın idam kararını veren Kadı Sadullah’ın bulunmasına her yaklaştıklarında, aralarındaki köstebe​k  işlerini bozdu. Filinta Mustafa onun kim olduğunu bulmaya çalıştı. Ve bütün ok’lar Leyla’yı gösterdi.

Efendi Miloş’tan Akbar Eyyam’a gecenin sözü:
Bu topraklarda hafife aldığın her şey ayağına dolanır, çünkü burası Osmanlı!’
İstanbul’a gelişiyle düzeni, otoritesi bozulan Yüce Efendi Miloş (Suavi Eren), kendisine ve yöntemlerine kafa tutan, Akbar Eyyam’ın (Hazım Körmükçü) planlarına karşılık gecenin sözünü söyledi:  ‘Bu topraklarda hafife aldığın her şey ayağına dolanır, çünkü burası Osmanlı!’

Mason Locası’ndan yardım isteği!
Efendiler Efendisi Akbar Eyyam ve Yüce Efendi Miloş, bağlı bulunduğu ve işlerini yürüttüğü Amerika Gizli Teşkilatını Osmanlı konusunda beceriksizliklerini ikna etmek için yeni bir plan yaptılar. Şehzade Murat’ı Çırağan’dan  Avrupa’ya kaçırıp ve orada Padişah olarak ilan etmek! Bunun için Masonların başındaki Üstad-ı Azam (Ulvi Alacakaptan) ve Mason Locasından yardım istediler. Ancak bu planlarını Bekri ve sokak ekibi öğrendi ve Filinta Mustafa’ya söyledi. Plan gerçekleşecek mi? Önümüzdeki hafta göreceğiz…
Sultan Abdülhamid Han’ın zekası Rusları ve İngilizleri kendine hayran bıraktı!
Darbeci Paşalardan Sadrazam Rüştü ve Mithat Paşa’nın, Osmanlı’nın Ruslarla Balkanlarda savaşa girme zorlamalarına ‘Savaş’a hayır!’ yanıtını veren Sultan Abdülhamid Han, İngiliz ve Rus Sefirleriyle ayrı ayrı görüşerek bu savaştan nemalanamayacaklarını, ancak anlaşma yoluyla kendilerine yol açabileceği sinyalini verdi. Hakan Kurtaş’ın üstlendiği Abdülhamid Han’ın dün geceki başta Paşalar olmak üzere sefirlere zekâsına hayran bıraktıracak konuşmaları seyirciyi etkileyen sahneler arasındaydı.  

Paşaların önerileriyle Osmanlı Komisyonu kurulur…                                        
Tanzimat Döneminin mimarları Ziya ve Namık Kemal Paşa’nın isimleri, ​ ​Filinta'nın dün geceki bölümünde yer aldı. Ziya Paşa ve Namık Kemal Paşa'nın Mabeyin katipliği (Padişah’ın Özel Kalem Müdürü) görevine getirilmesini isteyen Sadrazam Rüştü ve Mithat Paşa​'nın bu önerisi Sultan tarafından kabul edildi. Böylece çalkantılı bir döneme imza atan Osmanlı’nın Komisyonunun kuruluşu da dizinin dün geceki bölümüne konu edilmiş oldu.

Mustafa ve Ali’den Tuareg şov
Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin aksiyon içeren konusu kadar kostümleri de dikkat çekiyor.  Gayri resmi ​olarak​  Sultan’ın adamları olarak Gizli Teşkilattaki görevlerini yerine getiren kahramanlarımız Filinta Mustafa ve Bıçak Ali, geçtiğimiz bölüm melon şapkalı, şık kıyafetlerinin ardından bu hafta Tuareglerin giydiği kıyafetlerle müthiş bir aksiyona imza attılar. Lütfü Paşa’nın peşinde olan Filinta Mustafa ve Bıçak Ali’nin Tuareg Savaşçı kıyafetleri ile ​müthiş bir ​aksiyona imza attığı bu sahneler gecenin ilgi çeken bölümleri arasındaydı… 
‘Köstebek Leyla’ Mustafa’nın namlusunun ucunda!
Akbar Eyyam’ın emriyle Zozan’ı ve Farah’ı zehirleyerek öldürme görevini memnuniyetle kabul eden Leyla’nın köstebek olduğu ortaya çıktı.  Leyla’nın onları evine davet ettiği akşam Farah’ın içmediği çorbadan içen Zozan’ın tetkikleri, onun çorbadan zehirlendiğini ortaya çıkarttı. Dadının Farah’ın içmediği, kapıdaki köpeğe verdiği ve ölümüne yol açtığı zehirli çorba, Farah’ın, ​Zozan'dan öğrendiği ​‘çorbadan sonra oldu’ itirafını Mustafa’ya söylemesi, Leyla’nın suçunu ortaya çıkartan kanıtı oldu. Ve  bölüm sonunda Filinta Mustafa, eve gelerek silahını Leyla’ya doğrulttu.  Leyla kim olduğunu itiraf edecek mi? Ve aşık olduğu kocası Mustafa’yı ikna edebilecek mi? Önümüzdeki hafta göreceğiz…

Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal, Ebubekir Öztürk, Birsen Dürülü, Engin Yüksel, Nurşim Demir, Selin Deveci, Uğur Yıldıran, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Uğur Taşdemir, Ufuk Kaplan, Hakan Kurtaş, Demet Tuncer, Alper Yakıcı, Umay Anadolu Kaboğlu, Berk Güneşberk, İnci Şen, Uğur Uludağ, Ahmet Mekin, Hazım Körmükçü,  Kıvanç Kılınç ve konuk oyuncu Ulvi Alacakaptan’ın yer aldığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisi, 50. Bölümüyle 11 Mart Cuma ve her Cuma Saat 20.00’de TRT 1’de!
               
Filinta 50. Bölüm Fragmanı:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]