Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Hayat Şarkısı 5. Bölüm Fragmani 2 Mart 2016

       Hülya'nın intikam oyunu sizi çok heyecanlandıracak! Kanal D'nin sezona damgasını vuracak dizisi Hayat                                                       Şarkısı, yakında Kanal D'de!

                         Hayat şarkısı Dizisi nerde çekiliyor. 
Hayat Şarkısı Berlin’de başlayacak ve İstanbul’da Beykoz ve Semtlerinde çekimlerine devam edilecektir. Köy sahnelerinin de Mudanya Güzel Köy’de çekildiğini bilmenizi isteriz. Daha sonra olacak olan bölgeler için ise sizlere an ve an detaylı bilgileri buradan vereceğiz. Güncel olarak dizimizin çekim konumlarını sizlere buradan sunacağız. Ayrıca dizimizin çekimlerine şahit olan dizi sevenlerimizin de yorum alanından dizi şuan bu semtte çekiliyor! şeklinde bizlere bilgi verirse seviniriz. Şimdilik yazımızı bitiriyor ve bir sonraki yazımızda görüşmek üzere diyoruz…

Kanal D ekranlarında herkesi büyüleyecek olan yeni dizimiz ”Hayat Şarkısı” dizisi çekim yerleri ile ilgili detaylı bilgileri bu alandan en güncel bir şekilde sizler ile paylaşacağız. Öncelikle bu başlığı açmamızda ki, en önemli nedenlerden bir tanesi dizimizin çekim yerlerini izleyicilerimizin çok merak ettiğini ve bizler de İnternet üzeri aramalarda yapılan ”Hayat Şarkısı Dizisi Nerede Çekiliyor sorgulamasına buradan cevap vermektir. Dizimiz öncelikle çoklu yerde çekimlerini sürdürecektir.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]