Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

İş dünyasının yeni trendi günlük kiralık ofis, ortak paylaşımlı hazır ofis

İş dünyasının yeni trendi günlük kiralık ofis, ortak paylaşımlı hazır ofis, co-Workingler…

Binlerce sektörün yüzlerce ihtiyacını karşılayan kısa dönemli ya da uzun dönemli çalışma alanları artık çok uzakta değil. Kişi veya bütün bir ekip için, bir gün, hafta, ay veya yıllarca çalışmak için günlük kiralık ofisler tam size göre.
İşinizdeki değişikliklere göre genişleme veya küçülme özgürlüğüyle ihtiyaç duyduğunuz günlük kiralık ofisi hemen bugün kiralayın. İstediğiniz sıklıkta kullanma esnekliği sağlayan uygun maliyetli ofis alanı. Hiçbir taahhüt olmadan hazır ofisinize dilediğiniz zaman erişin ve kullanmaya başlayın-saatlik rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Sık seyahat edenler, evden çalışanlar, ofisini sürekli kullanmayan profesyoneller artık kullanmadığınız bir ofis için aylık ücret vermek zorunda değilsiniz. Çok kısa bir sürede prestijli bir kartvizit adresiniz, size ait bir telefonunuz ve özel sekreteriniz olabilir.
İstanbul Avrupa Yakası günlük kiralık ofis, Anadolu Yakası günlük kiralık ofis, Ankara günlük kiralık ofis, İzmir günlük kiralık ofis başta olmak üzere birçok yerde bulunan co-working ve hazır ofisler ile projelerinize daha verimli zaman ayırabileceksiniz.
Sınırlı zaman periyodu içinde ofiste olmanız gerekiyorsa ve kalan zamanınızı müşteri ziyareti, pazarlama, tanıtım vs. sebepler ile geçiriyorsanız günlük ofis kiralama seçeneği ile hem prestijli bir mekânda ofisiniz oluyor hem çok yüksek ofis maliyetlerinden kurtuluyorsunuz ve çok daha fazla imkanlara sahip oluyorsunuz.
Hazır ofis, kişilerin ve firmaların ister geçici isterse de kalıcı olarak üst düzey bir plazada ofis kiralama işlemlerine verilen addır. Her ne kadar yurtdışında çok yaygın olarak tercih edilse de ülkemizde yeni yeni gelişme gösteren bir sektördür. Kişiler hazır ofisleri günlük, haftalık, aylık veya yıllık olacak şekilde kiralayabilir. Konuklarınızı, müşterilerinizi, ortaklarınızı bu ofislerde ağırlayabilir, onlarla üst düzey toplantı salonlarında toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak hazır ofis hizmeti beraberinde güvenlik, sekreter, temizlik hizmetleri vb. daha pek çok imkân da sunmaktadır.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]