Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Söz Dizisi Oyuncuları

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın ortaklığında kurulan Tims & B Productions‘un yapımcılığını üstlendiği yeni aksiyon dizisi Söz ilk bölümü ile 3 Nisan Pazartesi akşamı Star Tv’de  izleyicisi ile buluşacak. Cast çalışmalarının tüm hızla devam ettiği dizinin başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Atakan Arslan paylaşıyor. Harika dizi Söz İstanbul’daki köylerden biri olan Karabayır’da çekilmektedir.
2016 yılında Survivor yarışmasında şampiyon olan Avatar Atakan, yeni dizide Özel Tim askerlerinden birine hayat verecek. Aksiyon dolu bir hikayesi olan ve izleyicilerine her dakika heyecan yaşatacak dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. Ayrıca dizide Doktor Hande karakterine, 2014 Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan ve daha önce Medcezir gibi d
Söz Dizisi Konusu;
Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristleizilerde rol alan güzel oyuncu Aybüke Pusat can verecek.r tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.









Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz);
Genç oyuncu 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2015 yılında Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen ve sezonda da devam eden Güneşin Kızları isimli dizide Ali Mertoğlu karakteri ile parlamıştır. Başarılı oyuncu ayrıca 2017 yılında çekilen Kötü Çocuk filminde de Meriç Tuna karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil), Benim Adım Gültepe (Murat) gibi dizilerde de rol almıştır.
Görkem Sevindik (Mücahit);
Genç oyuncu 17 Ekim 1986 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. En son Atv ekranlarında yayınlanan EDHO dizisinde Ustura Yavuz karakterine hayat vermiştir. Öncesinde ise Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’da Pusat’ı canlandırmıştır.
Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem);
Başarılı oyuncu 28 Eylül 1979 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde Avukat Levent karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Kara Ekmek (Aslan), Karadayı (Sinan Koca) gibi çok önemli dizilerde yer almıştır.
Aybüke Pusat (Doktor Bahar);
Güzel oyuncu 20 Mayıs 1995 yılında Ankara’da doğmuştur. İlk televizyon deneyimini Star Tv’de ekranlara gelen Medcezir dizisinde oynadığı Elif rolü ile kazanmıştır. Sonra ise Fox ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinin 3. sezonunda Zeynep olarak diziye dahil olmuştur. Son olarak ise Familya dizisinde Su karakterine hayat vermiştir.
Çağan Atakan Arslan ( Zafer – Geveze);
Avatar Atakan lakabı ile tanınan yeni oyuncumuz 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta doğmuştur. 2016 senesinde Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında 5 aylık zorlu mücadelenin ardından yarışmayı 1. olarak tamamlayıp büyük ödülünde sahibi olmuştur.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]