Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Yusuf Çim Kimdir ? Ezra Dizisi Yusuf Çim Resimleri

Makalemizde Yusuf Çim Kimdir ? Ezra Dizisi Yusuf Çim Resimleri,Yusuf Çim hayatı oynadığı diziler filmler,Yusuf Çim nereli boyu kaç yaşında sizler için derledik.

Yusuf Çim ; Aralık ayında Show Tv ekranlarında başlayacak olan Ezra Dizisinin başrol oyuncusu olarak
ekranlara gelecek

.Show TV’nin sürpriz projelerinden birisi olan Ezra Dizisi’nin oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Asuman Dabak gibi oyuncuların rol aldığı ‘Ezra’, bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor.

Gazze'den mülteci olarak kaçak gelen Ezra'nın macera dolu hayatı bir Türk polisine aşık olması ile değişir. Heyecan, macera ve aşk dolu olan bir hayat Ezra'yı beklemektedir.

  • Yusuf Çim Kimdir ?
  • Yusuf Çim Biyografisi
  • Yusuf Çim Nereli
  • Yusuf Çim Resimleri
  • Yusuf Çim Kaç Yaşında


Yusuf Çim Boyu konuları hakkında bilgiler derledik arkadaşlar .
26 Eylül 1991′de istanbulda dünyaya geldi.3 çocuklu ailenin en küçük ferdi’dir.Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur.Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

Lise yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Paf takımında stoper olarak 2 yıl top koşturup.Daha sonra pilot takım olan Fatih Hilal Spor Kulübüne transferi gerçekleşmiştir ve 2.5 yıl sonra futbol kariyerini sonlandırmıştır. 2009 yılından itibaren Media Markt,Eti,Avea,Blast,İpragaz,Castrol gibi bir çok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası bir çok defile’de boy göstermiştir. Fashion Week,Günsel Ülkü,Forever Young gibi defileler ve Damat,Kiğili,Tween,Ralp Lauren,Hatemoğlu,Polo,Mango,Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

Yusuf Çim Resimleri  ;




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]