Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Ezra Dizisi Rüveyda Öksüz Kimdir ?

Bu Makalemizde Ezra Dizisi Rüveyda Öksüz Kimdir ? ezra dizisi ezra karakteri kimdir,show tv ezra dizisi rüveyda öksüz hayatı ,Rüveyda Öksüz resimleri ,ezra dizisi rüveyda öksüz biyografisi,rüveyda öksüz boyu kaç nereli kaç kilo sorularının cevabını bulabilirsiniz.

Show TV’ ekranlarında yakında yayınlanacak ‘Ezra’, dizisinin oyuncu kadrosuda yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı .

Ezra Dizisinin Karakterlerinden ve başrol oyuncusu Rüveyda Öksüz 'ü tanımadan önce dizinin karakterini paylaşalım arkadaşlar ;


Oyuncu
Rüveyda Öksüz

Rolü
Ezra

Karakter Açıklaması

Gazze'den mülteci olarak kaçak gelen Ezra'nın macera dolu hayatı bir Türk polisine aşık olması ile değişir. Heyecan, macera ve aşk dolu olan bir hayat Ezra'yı beklemektedir.

Ezra, Gazze'li dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze'den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor, bir tek Ezra kurtuluyor.


 Rüveyda Öksüz Kimdir İŞTE BİLGİLER KISA;

Yaş : 1994 Doğumlu
Boy : 1.80
Doğduğu Şehir : İstanbul
İstanbul’da yaşıyor ve astronomi okuyor. Günlük hayatında okuluyla ilgileniyor. Kampın çok güzel geçtiğini ve yorulduğunu ancak motive olduğunu söylüyor. Güzelliği için extradan birşey kullanmıyor. Sigara ve alkol kullanmıyor.
1994 yılında İstanbul'da doğan Rüveyda Öksüz, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde Astroomi ve Uzay Bilimleri eğitimini halen sürdürmektedir. 2013 yılında düzenlenen Miss Turkey Yarışması'nda birinci seçilen Rüveyda Öksüz, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Türkiye güzeli seçildikten sonra, Dünya Güzeli ünvanı olan Azra Akın'a benzerliği çok konuşulan genç isim 20 yaşında, 1.80 metre boyunda ve 60 kilogram ağırlığındadır.

Daha önce herhangi bir dizide izlemediğimiz Rüveyda Öksüz, bu ilk dizi deneyimi ile bakalım istediği noktaya ulaşarak başarılı olabilecek mi?
 Rüveyda Öksüz Resimleri




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]