Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Karagül Baran Karakteri Kimdir ? Gerçek Adı Ne ?

Karagül Baran Karakteri Kimdir ? Mert Yazıcıoğlu Kimdir Biyografisi,Karagül Dizisi Baran Karakterini kim oynuyor gerçek adı nedir,Karagül Dizisi Baran rolünde kim oynuyor gerçek ismi ne, Mert Yazıcıoğlu biyografisi resimleri kaç yaşında sevgilisi kim ,mert yazıcıoğlu hangi dizilerde oynadı ve rol aldığı diziler detaylar haberimizde ..


Karagül Dizisi oyuncularını ve dizi karakterlerini tanımaya devam ediyoruz arkadaşlar. Karagül Dizisi Baran Karakteri kimdir , gerçek ismi nedir , Mert Yazıcıoğlu Biyografisi ;

Karagül Dizisi Baran Karakteri Açıklaması ;

Baran sert ve hoyratlığının yanında anasına sevgisini göstermekten hiç kaçınmaz. Narin'e çok düşkündür. Anasının bir damla gözyaşı dökmesi onu kahreder. Annesini kimsenin üzmeye hakkı yoktur ona göre. İstanbul'u ne kadar merak etse de, o babası gibi değil amcası gibi bu topraklara ait olmayı istemektedir. İstanbul'a ve insanlarına önyagıyla bakar, “Ne gideceğim oralara, oradakiler hep yozlaşmış, sütü bozulmuş insanlar. Oralarda insanlık ölmüş, biz buralarda örfü adeti baş tacı ediyoruz” der. Her fırsatta İstanbul'u kötüler. Onun hayali bu topraklarda kalıp amcasının izinden gitmektir.

Mert Yazıcıoğlu 1993 Doğumlu  Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.


  • Karagül (TV Dizisi)-Baran
  • Kayıp Şehir (dizi) (TV Dizisi)-konuk oyuncu
  • Dedemin İnsanları (Sinema Film)- konuk oyuncu
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]