Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Karagül Dizisi Kenan Kimdir ? Saruhan Hünel Kimdir Biyografisi

Karagül Kenan Karakteri Kimdir - Karagül Kenan Gerçek Adı ?,Karagül Kenan karakterini kim oynuyor gerçek ismi ne ,Karagül Kenan karakteri Saruhan Hünel Kimdir Biyografisi nereli kaç yaşında


Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül'de yepyeni bir oyuncu daha katılıyor.Yavuz Bingöl'ün diziden ayrılmasından sonra Kenan Karakteri için  Daha önce Bülent İnal'ın ve İbrahim Kendirci'nin ismi de geçmişti ama yapımcılar Saruhan Hünel'de karar kıldı.

Saruhan Hünel Karagül dizisinde Kenan karakterini canlandıracak. Kenan karakterinin 76. bölümden itibaren diziye dahil olması bekleniyor. 

Peki Saruhan Hünel Kimdir Saruhan Hünel Biyografisi 


Saruhan Hünel, 7 Ocak 1970'de İstanbul'da dünyaya geldi. Uzun süredir oyunculuk yapan yakışıklı oyuncu daha önce bir çok sevilen dizide rol aldı. Saruhan Hünel'in 1998 ve 2002 yılları arasında rol aldığı Aynalı Tahir dizisi hala hafızalardan silinmedi. Hünelcanlandırdığı Tilki Ekrem karakteri hala hafızalarda.

Saruhan Hünel'in rol aldığı diziler: Yasak Sokaklar, Aynalı Tahir, Güzel Günler, Yılan Hikayesi, Kaybolan Yıllar ve Araf Zaman. 


FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül'e bomba bir oyuncu transfer oldu. Saruhan Hünel artık karagül dizisinde karşımıza çıkacak.





“Kaybolan Yıllar”, “Araf Zamanı”, “Serçe” ve “Aynalı Tahir” gibi birçok ses getiren dizide rol alan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, ekranların reyting rekortmeni dizisi Karagül ile seyirciyle buluşacağının müjdesini verdi. Başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer ve Özlem Conker'in oynadığı Karagül dizisine katılan Saruhan Hünel ilerleyen bölümlerde Kenan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 yorum :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]