Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Karagül Ada Karakteri Kimdir ? Gerçek Adı Ne Biyografisi ?

Karagül Dizisi Ada Karakteri Kimdir ? Ayça Ayşin Turan Kimdir Biyografisi,Karagül Dizisi Ada Karakterini kim oynuyor gerçek adı ne ,Karagül Dizisi Ada rolünde kim oynuyor gerçek ismi nedir , Ayça Ayşin Turan biyografisi yaşı resimleri rol aldığı diziler ve hangi dizilerde oynadı detaylar haberimizde..

Karagül Dizisi oyuncularını ve dizi karakterlerini tanımaya devam ediyoruz . dizirehberi.org olarak Cuma akşamları yayınlanan Karagül Dizisi Ada Karakteri Kimdir ,Ada Karakterini Oynayan Ayça Ayşin Turan Kimdir ?

Özcan Deniz'in sevgili mi Karagül ada gerçek adı ne ,Tıpkı isminin manası gibi, kendine has, özgür ve güzel bir genç kızdır Ada. İnsanların onu keşfetmek istemesinden her zaman haz almıştır. Gizemli olmak, değişik olmak, insanların dikkatini üzerinde toplamak onun için önemlidir.Ada, sanki annesinin pasifliğine inat, aktif ve capcanlı bir kız olmuştur. Herşeye çabuk karar verebilen, karar vermek isteyen bir çocuk olmuştur. Sadece insanları değil, erkekleri de bir şekilde kontrol edebileceğini düşünmüştür. Annesi hiçbir konuda karar verememiş, bu pasif haliyle, babası ne dese onu yapmıştır. Babası kahramanı olmuştur hep. Eğer günün birinde kendine bir erkek seçecek olursa mutlaka babası gibi olacaktır o adam; karizmatik ve yakışıklı. Ama seçecek kişi Ada olacaktır, asla seçilen olmayacaktır.


Ayça Ayşin Turan 25.10.1992 İstanbul doğumludur. Ayça Ayşin Turan boyu 1.67 m . kilosu 47 kg. Göz rengi yeşil saç rengi ise kumraldır. Babası Tunusludur. İstanbul Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünü okuyan güzel oyuncu 22 yaşında olmasına rağmen birçok dizide rol almıştır.
Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. Oyuncu koçu ise Ferit Selçuk’tur. 2014 yılında Karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırmıştır. Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilmiştir.
Ayça Ayşin Turan Sosyal Medya Hesapları:
Twitter: https://twitter.com/aycaaysinturan
İnstagram: http://instagram.com/aycaaysinturan

Ayça Ayşin Turan’ın Oynadığı Diziler;

2014 – Karagül – Ada Şanverdi
2011 – Dinle Sevgili – Gülfem

Ayça Ayşin Turan’ın Oynadığı Sinema Filmleri;

2015 – Sevimli ve Tehlikeli
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]