Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Karagül Dizisi Maya Karakteri Kimdir ? İlayda Çelik Kimdir Biyografisi

Karagül Dizisi Maya Karakteri Kimdir ? İlayda Çelik Kimdir Biyografisi,Karagül Maya Karakterini kim oynuyor gerçek adı ne,Karagül Dizisi Maya rolünde kim oynuyor gerçek ismi nedir , ilayda çelik biyografisi resimleri kaç yaşında ve rol aldığı diziler hangi dizilerde oynadı detaylar haberimizde arkadaşlar ..


Karagül Dizisi karakterlerinden ve dizi oyuncularında Maya Karakterini tanımaya devam ediyoruz arkadaşlar .. Maya Karakteri kimdir , Maya Karakterinde oynayan İlayda Çelik Kimdir ?

Maya Karakteri; 

Maya'nın az ama candan arkadaşları vardır. Sessiz ve içe kapanık mizacı ve inekliği yüzünden bazen alay konusu olur.Maya sezgileri çok kuvvetli ve gözlemci bir çocuktur. Kendisi huzursuzluk yaratan kişi olmak istemediği gibi, anne ve babalarının onlardan gizlemeye çalıştıkları huzursuzluk verici sırları da anlar. Maya, babasının dönem dönem Halfeti'ye gidişinin sadece işle ilgili olmadığını hisseder.

Fox Tv ekranlarında “Karagül” dizisinde Maya Canverdi karakteriyle bilinen genç oyuncu, İlayda Çevik Kimdir ? Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi haline gelen Karagül oyuncuları arasında yetenekli ve başarılı bir oyuncu 22 Aralık 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Çevik Yeditepe Üniversitesi Tiyatroda okumaktadır.

5 yıl boyunca Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu çatısı altında eğitim alan ve çeşitli oyunlarda oynayan İlayda Çevik, ortaokul yıllarında Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin kurslarına katılmış, ardından eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde devam etmiştir.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]