Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

10 Mart 2015 Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanı İzle 10.03.2015

10 Mart 2015 Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanı İzle 10.03.2015,10.03.2015 Survivor All Star Yeni Bölümde neler olacak,Survivor All Star 10 mart 2015 Yeni Bölüm fragmanını izle ,survivor 10 mart 2015 yeni bölüm izle kim elenecek sms oylama sonuçları 10.03.2015


Survivor All Star'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor All Star'da bu akşam Simit Saray'ından Simit yarışmacılara ödül olarak getirildi. Survivor All Star 9 Mart ile ilgili detayları sizlere aktaracağız.  Survivor All Star ödül oyununu ve sembol oyununu kimler kazandı?
  
Ödül oyununda ise bu akşam Simit Sarayından kişi başı 2 adet simit sandviç getirldi. Ödül oyununu ise 10-5 skor ile gönüllüler takımı kazandı. Ayrıntılı şuradan izleyebilirsiniz .

Kim Elenecek? 

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu kaybettikten sonra kendi aralarında tartışmalara başlayan ünlüler grubunda, kimin isminin yazılacağı tartışılmaya başlandı. 3-4 gündür gruplaşmaların başladığı ünlülerde, bu eleme büyük bir yara açabilir.İlk İsim Fulya Keskin oldu . 10 Mart 2015 Survivor Sms sonuçlarına göre kim elenecek bekleyip görelim .

Survivor All Star ünlüler takımının ada konseyinde elenecek isim oylaması nefesleri kesti. Son ana kadar Ahmet Dursun ve Fulya Keskin adı öne çıktı. Survivor'daAcun Ilıcalı'nın açıkladığı son oyla All Star'a veda etme ihtimali olan ilk isim ortaya çıktı. Survivor Ünlüler takımı elenmesi için Fulya Keskin de karar kıldı. Oylama sonucu 5 Ahmet Dursun , 6 oy ise Fulya Keskin olarak çıktı. Adı elenmek üzere yazılan Fulya Keskin ' Survivor'a iyi başlamadığımı biliyorum. Daha az oynadım fazla oynasam daha farklı olurdu' dedi. 

Ünlülerde Dokunulmazlık Oyunu

Elemede ismi yazılamayacak bir kişinin belirlenmesi için ünlülerde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan seramik kırma oyununda kızlarda Merve Oflaz, erkeklerde ise Hakan birinci oldu. İki isim arasında oynanan düelloyu Hakan kazandı ve ünlüler grubunda elemede ismi yazılamayacak isim Hakan oldu.Hakan'ın ismi yazılamıycak .

Konseyde Oylama Yapıldı 

Ünlüler grubu arasında yapılan ve elenmesi istenen isim oylamasında sonuçlar açıklandı. Hakan’ın ismi yazılamazken, ismi en çok yazılan isim, Fulya oldu.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]