Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 9 Mart 2015 Ünlüler mi Gönüllüler mi ?

,Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 9 Mart 2015 Ünlüler mi Gönüllüler mi 9 Mart 2015 Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 09.03.2015,Survivor All Star 9 Mart 2015 Ödül Oyunu kim kazandı ünlüler mi gönüllüler mi,09.03.2015 survivor ödül oyununu kim kazandı 


Survivor All Star 10. bölümde ödül oyunu heyecanı

Survivor yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor All Star 10. bölümde ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için tüm güçlerini zorlu parkura yansıtacak. Ödülün ne olduğu ise merak konusu...Ödül Oyunun Ödülü Simit Sarayı ndan Simit arkadaşlar. Canlı Takip Ediyoruz

Hilmi Cem Doğukan Manço ile eşleşti kazanan Hilmi Cem 
Merve Sahra ile rakip oldu kazanan Sahra Oldu.
Turabi Anıl ile eşleşti Kazanan Turabi oldu 
Almeyda Nadya ile eşleşti Nadya kazandı
Pascal Hasan Eşleşti kazanan Pascal
Merve Oflaz Özlem eşleşti - Özlem Kazandı
Merve Aydın Seda ile eşleşti - Merve Aydın Kazandı
 Pascal Bozok ile eşleşti - Kazanan Pascal oldu.
Berna Sahra ile eşleşti - Kazanan Sahra oldu.
Hakan Hilmi Cem ile eşleşti - Kazanan Hakan Oldu
Serenay Özlem ile eşleşti - Kazanan Özlem oldu . 
.Turabi Doğukan ile eşleşti . Kazanan Turabi oldu . 
.Hasan Anıl ile eşleşti - Kazanan Hasan oldu /  10-5 Gönüllüler yenerek Simit Sarayından Simit ödülününü kazanan oldu.




Kazanan Gönüllüler oldu arkadaşlar















9 Mart 2015 Survivor All Star Bireysel Sembol Ödülünü Kim Kazandı ? TIKLA ÖĞREN

Survivor son bölüm ödül oyununu kim kazandı?


Survivor All Star'da son bölüm ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Survivor son bölüm ödül oyununun sahibi ünlüler oldu.

Survivor All Star son bölümde ödül oyunu için kıyasıya rekabet vardı. Survivor adasında açlıkla boğuşan Ünlüler ve Gönüllür bu haftanın ödülü pizzalar için kıyasıya yarıştılar. Survivor bu haftaki ödül oyunun sahibi ünlüler oldu.

Ödül oyununun yanında sembol oyunu oynanacak. Sembol oyununu kazanan kişi Kıbrıs'a gitmeye bir adım daha yaklaşacak.


Survivor All Star'da bu akşam, ünlüler adasından bir isim adaya veda edecek. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya'nın elendiği yarışmada bu hafta ünlüler takımından bir yarışmacı eksilecek. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek.











DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Geçen hafta ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununu bu hafta ünlülere fark atan gönüllüler kazandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine rağmen başarılı bir performans göstererek ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, ezici bir galibiyet aldı. Ünlülere karşı 8-1'lik bir galibiyet alan Gönüllüler, dokunulmazlık simgesini kazandılar.


Dokunulmazlık oyununda bir rekor kırıldı. Survivor tarihinin en ağır torbalarını kaldıran Turabi, 170 kilogram ile oyunun en başarılı ismi oldu. Acun Ilıcalı, gösterdiği bu performanstan dolayı Turabi'yi tebrik ederken, oyunun galibi oldukları için de dokunulmazlık sembolünü Turabi'ye verdi.


Daha sonra ünlüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Elemede ismi yazılamayacak bir kişinin belirlenmesi için oynanan dokunulmazlık oyununda son ikiye Hakan ve Merve Oflaz kaldı. İki isim arasında oynanan oyunu Hakan kazandı ve arkadaşları onun adını yazamadılar.


Ünlüler grubu arasında yapılan ve elenmesi istenen isim oylamasında sonuçlar açıklandı ve en çok adı yazılan isim Fulya Keskin oldu. SMS sonuçlarına göre en çok oyu alan isim belli olacak ve o kişi Fulya Keskin'in karşısına bir isim çıkaracak. En az oyu alan ismin ada macerası son bulacak.


10 Mart 2015 Survivor All Star Halk Oylama Sonuçları Sms Sonuçlarına Göre elenme adaylarından biride Fulya Keskin Oldu . Yapılacak olan SMS oylama sonuçlarına göre kim elendi ? Peki Fulya Keskin Kimdir ?



FULYA KESKİN KİMDİR?
Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı.
Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]