Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

24 Mart 2015 Ütopya Oylama Sonuçları -Ütopya Kim Elendi ?

23 Mart 2015 Ütopya Oylama Sonuçları - Kim Kimi Yazdı , Ütopya Kim Elendi 23.03.2015,ütopya 23 mart 2015 kim elendi,ütopya sms oylama sonuçları kim elendi 22.03.2015,ütopya kim elendi 23 mart,ütopya sms oylama sonuçları,23 mart 2015 ütopya haftanın finali izle




Ütopya'da eleme zamanı! Arkadaşlarının yazdıkları isimler doğrultusunda hangi isim yarışmaya veda edecek? Ütopya'da biraz önce kapıya bırakılan mektupla bu akşam kendi aralarında yapacakları oylama bu akşam 23 Mart 2015 Pazartesi günü yapılacak

Bugün Survivor All Star 'ın ardından ekranalra gelecek olan Ütopya'da eleme gecesi . Ütopya 23 Mart 2015 Kim Elenecek ? Yarışmaya kim veda edecek ?

Ütopya yeni bölümüyle bu akşam TV8 ekranlarında.

ÜTOPYA’DA BU HAFTA


Ütopya ’da bu hafta kim elenecek büyük merak konusu. Ütopya ’da elenmek üzere yazılan isimleri belli oldu. Ütopya ’da Semih ve grubu son kez işbirliği yazıp Serkan ve ekibini hedef aldı. 

23 Mart 2015 Ütopya'da oylama bu gece yapılacak ve Ütopya'da kapıya bırakılan mektupla kendi aralarında yapılması gereken oylamanın bu akşam yapılması gerektiğini mesaj olarak gönderdiler.


Semih'in ismimi yazılacak oylama kim çıkacak ? Sms Oylama Sonuçları ne zaman açıklanacak ? Ütopya'da kim kimi yazacak ?


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]