Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 10 Mart 2015 Ünlüler mi Gönüllüler mi

Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 10 Mart 2015 Ünlüler mi Gönüllüler mi 10 Mart 2015 Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı 10.03.2015,Survivor All Star 9 Mart 2015 Ödül Oyunu kim kazandı ünlüler mi gönüllüler mi,10.03.2015 Salı survivor ödül oyununu kim kazandı 



Survivor 10 Mart 2015 ödül oyununda kazanan takım Fenerbahçe Galatasaray Derbi maçını izleyecek.

Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı . Ödülü Gönüllüler Kazandı 







Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı bu akşam cevap bulacak. Fulya Keskin'in yazılmasının ardından eleme gerilimine giren ünlüler takımı ikiye bölündü. Merve Oflaz ve Anıl Tetik takım arkadaşlarına yüklendi. Survivor All Star eleme gecesi ile ilgili detaylar burada.


Survivor All Star'dan 10 Mart aşkamı kim elenecek. Dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler rahat bir nefes alırken ünlüler içlerinden bir isim belirlemek zorunda kaldı. Ada Konseyi'nden çıkan isim Fulya Keskin oldu. 

Survivor 2005'te mücadele eden Survivor Fulya, Survivor'a katılma isteğini 'Survivor'u macerayı sevdiğim için istiyorum. Kesinlikle benim karakterime çok uygun bir yarışma' sözleriyle anlatmıştı. Ada da yarışmalar kaybedilince açlık attı. Gerilen sinirler ünlüler grubunda kavgaların yaşanmasına sebeb oldu. 

Merve Oflaz ve Anıl Tetik yaşanan mağlubiyetin acısını arkadaşlarından çıkardı. Peki bu akşam yapılacak SMS oylamasından Fulya Keskin mi elenecek? Adaya veda eden isim kim? haftanın şampiyonu kim olacak? 

TV8 SURVİVOR ALL STAR 10 MART SALI BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Survivor All Star’da dün akşam yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti. Oyunda kazanacakları her ödüle çok ihtiyaçları olan yarışmacılar, takım olarak en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. Sembol oyununda ise Kıbrıs’a direkt gidebilme yolunda sembolü kazanmak onlar için çok önemli olacak. 

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta, sembol oyununda kızlar takımında finale kalan Begüm ve Berna sembolü almak için yarıştı, kazanan Begüm oldu. Erkeklerde ise finale kalmayı başaran isimler Turabi ve Anıl kıyasıya yarıştı, oyunun sonunda sembolü Anıl kazandı.

Survivor All Star’da bu akşam, ünlüler adasından bir isim adaya veda edecek. Geçtiğimiz hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya’nın elendiği yarışmada bu hafta ünlüler takımından bir yarışmacı eksilecek. 


Konsey sonrası Ünlüler takımından çıkan isim Fulya Keskin oldu. Bu akşam seyirci sms oylarında en çok oy alan kişi ikinci kişiyi seçecek. Gelen SMS oyları kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek. Bu akşam konseyde neler yaşanacak? Survivor All Star’daki macerası biten ünlü isim kim olacak? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]