Dizi Haberleri

[tv-magazin][bleft]

Son Gönderiler

[yayin-akisi][twocolumns]

Güldür Güldür Show 27 Mart 2015 İzle (Yeni Bölüm)

Güldür Güldür Show 27 Mart 2015 İzle,Güldür Güldür Show  27.03.2015 Güldür Güldür Show izle,Güldür Güldür Show son bölüm izle 27 mart 2015 (yeni bölüm),Güldür Güldür Yeni Bölüm Skeçleri


Güldür Güldür Show 68. Bölüm (27 Mart 2015) / Bu Akşam 20.00
Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ünlü şarkıcı Işın Karaca konuk olacak.

Emekli olduktan sonra kendisini işe yaramaz hisseden Şevket bu düşünceden kurtulabilecek mi? Şevket'in eşi Nezaket ve çocukları Sinem ve İbrahim bu sorun karşısında Şevket'e yardımcı olabilecek mi?



Gençlerin katıldığı programın sunucusu Yeter, program konuğu profesör Mehtap ile stüdyoyu temizleyen Burcu'yu karıştırırsa neler yaşanır? Burcu zoraki yorumculuk işini kıvırabilecek mi? Stüdyo amiri bahadır bu karışıklığı çözebilecek mi? 

Sürekli olarak rahatsızlanan ve durmadan hastaneye giden Sinem Teyze doktorların ilgisini çekmeyi başarabilecek mi? Hastane personeli kendisi ile ilgilenmediği için silahla doktorları ve diğer çalışanları rehin alan Sinem Teyze'yi kim durduracak? Halkman Sinem'i durdurabilecek mi?

Yan mahalleden Dilek'e aşık olan ve bu yüzden yan mahallenin belalısı İsmail tarafından tehdit edilen Bilal neler yapacak? Arkadaşlarını kavga için çağıran Bilal, karşısında mahallenin psikopatları İsmail, Fikri ve Mustafa'yı görünce neler yapacak?

Çok iyi bir insan olan Hüseyin'i doğumgününde hangi büyük olaylar bekliyor? Hüseyin'den çok iyi bir insan olduğu için ayrılmak isteyen Sinem bu istediğinde başarılı olabilecek mi? Hüseyin'in patronu İbrahim ve iş arkadaşları Hüseyin'den ne istiyor olabilir? Hüseyin'in eski sevgilisi Işın Karaca'nın Hüseyin'le ne problemi olabilir?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

son bölüm izlemek için TIKLAYIN

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Hiç yorum yok :


Populer Dizi Haberleri

[dizi-fragmani][threecolumns]

grids

[dizi-haber][grids]